28 okt. 2010

Vem läser min blogg...

Jag har, för ett tag sen, upptäckt ett fascinerande statistikverktyg här på min blogg... där man kan se vilket land den som läser min blogg är i. Jag trodde att det kanske var typ mamma och en och annan väninna som läste den. Jag är grymt häpen när jag ser hur många ni är som läser och vartifrån i världen... Coooooolt :) Sista månaden har jag läsare från bl a Ryssland, Kanada, USA, Grekland och Egypten :) Egypten var väl inte så svårt att lista ut då Ajje ju befunnit sig där en vecka... men ändå...

Jag tycker verkligen det är übercoolt att så många, i mina ögon iallafall, finner nöje i att läsa om mig och mitt liv...  Jag är ju bara en liiiiiten människa i en stooooooor värld, men med en jäkla massa tankar om allt och inget :)

Tack ska ni ha alla därute, jag har oftast inte så världsomfattande saker att skriva om, men så länge ni vill läsa och jag vill skriva kommer denna blogg att finnas :)

Nu ska jag ta ett par knäckebröd och sno åt mig lite mjölk innan Ajje dricker upp allt... Tror han varit kalv i sitt tidigare liv.... Nej, Ajje jag nämner inte ditt namn i bloggen :)

Ha en underbar kväll därute

Ikea är här...

Japp så förundras man igen... När det ska ske leverans från Ikea så är det så jäkla viktigt att man bestämmer dag och att man håller sig tillgänglig mellan kl 13 och 18... Dealen är att de skall ringa 30 minuter innan de kommer... Händer det? Nej!!! Givetvis så ringer de exakt 5 minuter innan de kommer... - Hej det är från Ikea, vi tänkte lämna lite grejjor nu är du hemma??? kl 14.30... en torsdag... Jovisst jag jobbar ju inte :p... Mitt svar: - Men skulle inte ni ringa en halvtimme innan ni kom?... - Jo men vi fick lite dötid över så vi kommer tidigare... typ om fem minuter!!! :o... -Ojdå, ja jag kommer så fort som möjligt men jag är ju på jobbet fortfarande...
Det var ju bara att kasta sig in i bilen och köra hem...

Men nu håller två gubbar på att bära upp köket... det väger tydligen ett ton!!! lite drygt... Jag tänker banne mig inte hjälpa till att bära upp en enda låda!!! Jag bjöd på julmust istället :)
Jag har ingenting emot att få hjälp och dessutom betala för det men kan man inte ha den där halvtimmens framförhållning? Nåja, det blir nog bra när det är klart... Nu ska jag försöka få tag på följesedeln och bocka av köket...

Ha en bra eftermiddag därute :)

Ps... Gubbarna pustar och flåsar som sjutton nu :p

Sovmorgon...

Njaeee... inte frivillig :) Stängde av klockan i morse och somnade om sååååå gott... Tyvärr är ju det bryska uppvaknadet som brukar följa inte lika angenämt...hehehe... stackars Olivia som fick studsa upp, kasta i sig en macka och sen snabbt ut till bilen. Jag var i tid till jobbet men brukar ha mer tid innan jag börjar lektionerna... Nåja, det är som det är :) Idag ska vårat nya kök komma och igår kväll röjde jag i lilla rummet hemma för att få plats med alla grejjor... Vi får väl se om de får plats... Det kommer vara total kaos hemma nu ett tag :)

Ha en underbar dag där ute i höstrusket :)