19 dec. 2010

Howdy...

Idag är en sån där fantastisk underbar ledig dag igen... Vet att jag tjatar om det men jag har nog varit tröttare än jag vetat om själv :) Sov till kl 10!!! Ja jag vet, sent men jag verkligen älskar sovmorgnar och sena nätter... passar inte riktigt när man jobbar men what the heck :)

Åkte till stallet och nu är det bara två dagar kvar tills det är dags att börja rida Ruby igen.. Tjohoooo...
Hon var glad och söt som vanligt och numera kommer hon fram till mig och letar i mina fickor efter godis :) Jag har mutat henne duktigt!!! Hon är en ganska skeptisk häst och är inte helt övertygad om att jag inte ska äta upp henne :) Tyvärr är detta lite mitt eget fel då jag ibland viftat lite för mycket åt henne och den andra hästen... Men men, den här månaden som hon har stått så har jag byggt på förtroendekapitalet massor och nu tycker hon att jag är det godaste som finns...

Hon är något bättre i magen men ändå väldans lös... Detta gör att hennes bak inte ser så roligt ut... Behöver inte gå in på detaljer... Jag har efter många mer eller mindre fantasifulla försök till lösningar kommit fram till följande... Imorgon är det rakmaskin som gäller och sen skall hennes rumpa rakas :) Efter detta skall hela härligheten smörjas in med 10 kg vaselin...
Alltså, hon kommer se ut som en häst i fram men som en välinoljad julskinka bakifrån... Hehehe... Tur att hon har en såååå jäkla läcker rumpa :) Hjälper inte detta så får jag nog limma fast en stupränna från arslet på henne :)

Jag har fått ett godkännande att lägga upp dagens bild av övriga fotomodeller på den och jag är ytterst tacksam för detta :)
Givetvis är den inspirerad av Western :)

Hands Up Mate!!!
Tack Evelina och Max för den fantastiskt roliga fotograferingen. Det var så skoj att fotas med er att jag glömde ta egna bilder med denna outfiten :)

Ha det bra därute nu när det är 4:e advent... Den 22:e december vänder det och dagarna börjar bli längre igen... Tjohoooo!!!!