7 okt. 2010

Nya vinster...

Idag har vi haft orientering. Jag sprang med en elev en heeeeeeel bana :) 8:ans... Shit det var skoj men jobbigt... Fast det bästa är att detta hade jag aldrig klarat för ett år sen... Men nu gjorde jag det :) I skogen hade vi lite problem med några kontroller, men faktum är att vi lyckades hitta allihopa, jag har inte orienterat sen jag gick i gymnasiet... Men jag lyckades oxå vilseleda min stackars elev så hon fick springa lite längre än planerat... En annan ganska dråplig men rolig sak som hände var en elev som sprang igenom en dypöl... hans dojja fastnade och vi fick organisera värsta räddningsaktionen där... hehehehe... jag försökte få ta kort på det men det ville han inte :)
Jag har verkligen min operation att tacka för detta och jag mår ju som sagt så mycket bättre nu och orkar så mycket mer.
Efter klassorienteringen skulle det vara mentorsgruppstävling. Min mentorsgrupp äpplet kom in på andra plats fast min kollega hävdade att hans mentorsgrupp kom in på andra plats...hehehe... givetvis var jag i vanlig ordning alldeles för kaxig och utmanade honom att vi två skulle springa till en kontroll som en liten duell :) Jag for iväg och det var så lätt... jag sprang så fort :) i typ 300 m... sen sa mina ben: Alltså hallå... du har faktiskt sprungit...lixom...typ... hur långt som helst idag redan... Alltså hallå...vi tänker faktiskt inte springa mer nu... Shiiiiiit :) Det var som om någon hade hält betong i mina skor för jisses vad tungt det var.
Som tur var hade Petter planerat att fuska och hade med sig en adept ut i skogen. Han sprang fram till kontrollen och ropade svaret till Petter... Då försvann min motivation totalt och helt ärligt trodde jag ett tag att jag skulle ramla ihop för jag blidde rätt yr oxå... hahahaha... jag är ju super vältränad :) Men jag lunkade lite lungt tillbaka och protesterade mot Petter för fusk :) Det hela slutade med att vi fick delad andra plats :) Ganska rättvist men helt ärligt hade han vunnit över mig om han bara tagit sig fram hela vägen :) Då hade jag inte protesterat heller... Nåja det var en rolig tvekamp och dagen har varit lyckad. Det var en härlig stämning i skogen och mina kids var helt otroliga, de peppade och stöttade varandra till tusen. Jag är grymt stolt över alla DoT:are och över Äpplet som verkligen stöttade alla i gruppen :)

Nu ska jag duscha och sen attacksova för jag är heeeeelt slut i hela kroppen... om jag inte kommer till jobbet imorgon är det för att jag inte kan ta mig upp ur sängen pg a träningsvärk... :)
Sen måste jag ju fundera ut vad jag ska belöna mig med för dagens bedrift...hmmmm...Iron Fist har ju några sjyssta skor....hmmmmmm.....

Over and out...

Ut i skogen...

Godmorgon. Idag ska vi ut i skogen med kidsen och orientera :) Igår var mina gamla kids ute och givetvis vann min föredetta...näää ni är nog alltid min litegrann... mentorsgrupp Bersärk!!! Wiiiii... Ni är sååå duktiga och ibland saknar jag er grymt mycket :) Vädret ser ut att bli bra men med tanke på vilken himla frysgris jag är så är det underställ, fleecetröja och vind/regnställ som gäller med mössa, vantar och goretex kängor...

Näpp nu  har jag inte tid för mer blogg just nu men jag kanske återkommer från skogen :)

Ha en underbar dag därute :)