26 sep. 2012

Koträning...

I helgen som var fick jag och Ruban möjligheten att få leka med lite kor ;) Jag skulle egentligen har tävlat på KM i klubben men har varit så otroligt omotiverad till det...
Varför? Ingen aning... men jag tror att det är saknaden av kossorna som gjort det, så jag bestämde mig för att ta ett kopass till ;)

På lördagen så var vi båda en aningens övertaggade och for nog mest omkring som flipperbollar på banan :) Tack Madde för ditt tålamod och lugn när vi virrhönor for runt!!!

Vädret var inte heller till fördel men ska man bli genomvåt vad bättre att bli det när man få valla lite kor??? Vi fick till en hel del men läxan hem var "enkel"... Stoppa rakt om hon inte stoppar själv... använd cowleg och ge fan i att störa henne i övrigt :)

Detta har jag väl aldrig hört förut... och varför ska det vara så förbenat svårt. Jag vet ju allt det där men just att inte lägga mig i är så svårt... Men, men... mental träning i bilen hem, under kvällen, natten och på morgonen hade jag bestämt mig för att inte lägga mig i... det är ju inte jag som är avlad för detta... hehehe...

Söndagen bjöd på något mindre regn och lite varmare i luften... Men det bästa var att jag lyckades mycket bättre med just att inte lägga mig i... Vi hade ett par riktigt goa "face offs" då Rubans kosse DNA bara rasslade och jag satt med ett flin från öra till öra.

Ett par missförstånd då jag faktiskt lät henne få jobba själv och hon då blev helt överraskad för att jag inte fipplade... hahaha... Bättre det :)

Återigen massor med goda råd och mycket bra förklaringar från Madde... Kan säga att det är just detta som saknas för Ruby och mig... KOOOOOOTID och någon som uppmärksammar alla små fusk man gör ;)


Förhoppningsvis så kommer vi få möjlighet till lite mer kosseträning i helgen :) Jag har ju som sagt lagt ner tävlingsbiten för iår och nu tänker jag bara försöka få just så mycket kotid som möjligt.

Det är ju faktiskt det här som både jag och Ruby älskar att göra :)

Ha en underbar kväll därute. Det ska jag!!!