17 aug. 2012

Mycket händer och inget alls...

Jag har haft ett mer eller mindre frivilligt uppehåll här på bloggen...

Frivilligt då jag har haft alldeles för mycket för att orka skriva om det och mindre frivilligt för att jag kanske borde ha skrivit för min egen skull....

Men, men...

Allt är bra med oss och den lilla lockiga ponnyn går från klarhet till klarhet. Men, jag är arbetslös och detta sätter djupa spår i tävlingssatsningen... Det finns helt enkelt inte pengar att åka och tävla.

Trist men så är det... Det som kanske är ännu tråkigare är ju faktumet att jag just nu inte heller har råd att åka och träna ordentligt... Borde lägga fler dagar på koträning men det är omöjligt just nu.

Tanken i höst var att rida Peos memorial och sen avsluta med SM, men det blir nog ingenting av detta om jag inte helt plötsligt vinner på triss ;) Eller om det inte dyker upp en sponsor med för mycket pengar och för lite att lägga dem på... Här finns: En otroligt talangfull häst, en ryttare med talang och jävlaranamma utöver det vanliga... Ja... vi kommer bli bäst, snart, men inte iår, ser det ut som ;) Vad kan erbjudas i gengäld... Kunskap... kunskap och kunskap... Jag är sååå jävla bra på att rida och utbilda och att tävla... Men!!! kommer aldrig utge mig själv som tränare... Jag vill INTE vara tvungen att träna alla bara de som jag tror kommer ge någonting tillbaka... Med andra ord jag kommer aldrig bli ägd av hästsporten. Då skiter jag hellre i det :) Dock, kommer den som satsar på mig kunna sola sig i glansen om ett par tre år :)

Att vara arbetslös suger...

En annan ganska stor sak är att vi är på gång att flytta...

Förmodligen jag på söndag... hmmmm mönster nr 11 :)

Den här våren har vi blivit erbjudna att flytta till USA, Argentina, Holland och flera ställen i Sverige...
Men vi kommer flytta till Sundsvall :)

Detta kommer ske i december som senast men tills dess är vi fortfarande kvar i fantastiska Karlskrona... Här skulle vi stannat i max 2-3 år men nu har vi varit här i 8 år och känner oss inte riktigt färdiga än ;)

Återigen... Tack alla ni som stöttar och stöttat mig under dessa tre år jag hållit på med western... Just nu ser det inte bättre ut än att jag får ta en paus från rampljuset... Sundsvall innebär en jäkla massa träning och finslip inför framtida tävlingar... men att åka 100 mil enkel resa för att tävla, kommer helt klart innebära att jag blir mer sparsmakad när det gäller vilka tävlingar jag åker på...

I helgen hägrar dock DM för dist syd och jag är med i några klasser... dock inga koklasser då det är för kostsamt för WRAS att anordna. Jag förstår detta men vill gärna inte se det självklara i det :)

Jag ser fram emot att få lära känna medlemmarna i Winn och jag hoppas att Sundsvall inte blir ett övernattningside för mig och Ruby utan en utvecklingsfas... men jag är lite orolig ;)

Nåja, nu kommer det bli fler uppdateringar här och jag hoppas ni följer med norrut :)

Ha en underbar kväll... det ska jag :)