23 juli 2011

SM, bling smycken och optiker...

Ja det är klart att det kommer bli ett gemensamt SM i westernridning... Vad nu det innebär :)
Den 21-23 oktober uppe på Axevalla travbana... Hmmmm, är lite sugen på att tävla där men har ingen aning om hur och om man behöver kvala dit. Sen är ju frågan om vi är redo eller om vi bara ska låta den här tävlingssäsongen vara... Vilka klasser skulle vi försöka kvala till osv... jag kan tänka mig rida Reining och någon cowhorse limited... men jag vete sjutton om det kommer bli några.
Nåja det får väl helt enkelt tiden utvisa...

Har ju lite att jobba på tills dess isådana fall...hehehehe... byten, stoppen och spinsen :) Men, men tanken finns där och det vore sjukt skoj att få åka dit och iallafall få erfarenheten, även om jag inte tror att vi har någon vidare chans på medaljer... i år ;)



I veckan har jag pysslat lite och skapat några fina Bling hattband... och ett armband :) Gillar ju när det är bling... fast det ska vara snyggt bling :) De är till salu, treradig strass med kedja för att passa alla hattar, man kan få spännet med antingen bling eller ett handgjort där man kan önska lite som man vill, just nu finns det ett med en strassten, en äkta pärla och en liten trollslända på. Priset för hattbanden är 300 kr + eventuellt porto. Ni kan maila mig på jessica@knoester.se om ni är intresserade. Hur som helst kommer ett sådant här att pryda min hatt i höst :)


Blinghänge :)

egendesignat hänge...

Kvalitetsbling... I löööööv!!!
Jag har även hunnit med att besöka optikern idag... Tyckte det var dags för nya glasögon... mina är fem år gamla och börjar se väldigt slitna ut... Till min glädje ser jag bättre, eller ja min närsynthet är bättre men jag har samma gamla brytningsfel kvar... Jag hittade oxå sjukt snygga bågar och ett märke som var exakt min stil... Red or Dead... ja ni hör ju bara på namnet... Det första paret blev jag helt störtförälskad i men sen var det knepigare att välja ut par nr 2... Tänkte att jag skulle ha ett par lite neutrala glasses... men sen kom jag på bättre tankar...hehehe... när sjutton var jag neutral sist?? Och hade jag tänkt att börja bli det nu? Nope... skulle inte tro det... Så det blidde ytterligare ett par precis i Jessica stil :)



Första paret... Ja ni ser ju själva.... SJUUUUKT SNYGGA!!!!



Andra paret... mina alltså "diskreta" glasses... hehehe... ja vad passar inte en huggorm som mig bättre än ett par snakeglasses :)

Grymt nöjd och bara måste hylla Specsavers som har ett superdeal... Köp ett par och få ett par på köpet :)

Nä nu ska jag sova, imorgon är det utsläpp i stallet och sen väntar ett bröllop... Ska bli en väldans trevlig dag....

Ha en underbar natt därute :)