27 apr. 2013

Tre veckor senare...

Mitt liv har varit lite som en ketchupflaska... först inget, sen inget och sen allting ;)
Jag har fått jobb och hade till och med två att välja mellan så efter mycket funderande valde jag att starta en ny karriär som medlemsrekryterare till Sveriges Chefsorganisation Ledarna. Kan ärligt säga att jag var något skeptisk till att göra detta men det är överraskande roligt och dagarna flyger iväg. Många skratt och framförallt får jag prata med oerhört många spännande människor. Mina kollegor är ett härligt gäng där det skrattas ofta och stöttas när det behövs. Med andra ord så kommer detta ge mig en grym säljerfarenhet och som vanligt tänker jag göra detta så länge jag tycker det är skoj :) Jag vet att det är då jag funkar som allra bäst och kan leverera... Är väldigt stolt över mig själv då jag faktiskt levererat långt mer än vad jag trodde jag skulle göra de här första 1 1/2 veckan, helt klart är att det är otroligt viktigt för självförtoendet att snabbt komma igång med något nytt :) Sen vet jag att det ligger mycket förjobb för att kunna hålla en hög lägsta nivå. Men jobba, ja det är jag inte rädd för :)

Snön har i stort sett smält bort och alla små bäckar har förvandlats till virvlande vattendrag som letar sig ut i havet, det blommar tussilago, krokus och vitsippor... på vår tomt har vi dock ännu bara tussilago :) Allt eftersom snön smälter dyker det upp små nya övveraskningar i vår trädgård, lite verktyg, några spännband, europallar, en ny vedhög, en fontän, en bänk och en brygga ut i dammen ;) Vi tror även vi hittat någon slags grillplats alternativ skräpeldnings tunna men just nu är det för mycket sjö för att kunna ta sig dit. Bladknopparna på träden kommer börja spricka närsomhelst och med tanke på att för en vecka sen lite drygt låg hela vår gräsmatta under ett snötäcke är det otroligt hur snabbt våren kommer här. I löööööv it, för jag har kunnat plocka fram alla vårheels och äntligen få börja använda dem!!!

Träningen i helgen kommen nog inte i närheten av detta ;)
Lilla ponnyn har äntligen återhämtat sig från sin lårkaka och imorgon ska vi till och med rida ett pass för en Marc, han är från Holland har ridit dressyr upp till GP och rider numera Akademisk ridning... Tror detta är rätt uppgifter om honom, jag såg hans träning för en månad sen och jag gillade vad han sa och det sätt han lärde ut. Hur vida jag och Ruban funkar med honom får vi ju helt enkelt se imorgon ;) Funkar det inte så var det väl värt att testa och funkar det så är det skoj att få en duktig tränares tankar och input, han är ju redan etablerad här och ju mer varierande träning min häst får desto bättre kommer hon att bli, framförallt när den tråkiga vintersäsongen kommer och utrymmet att stoppa, jobba med kor blir i stort sett obefintligt ;) Då gäller det att ha utmaningar som stärker det andra jobbet men som oxå triggar igång utveckligen uppåt för oss båda. Jag är väldigt nyfiken och tycker det ska bli superskoj imorgon :)

Idag hägrar en rörjning av garaget, vi slängde ju mest in grejjorna där när vi flyttade in så nu är det dags att strukturera upp där, sen är väl tanken att rida igenom Ruby så hon är fit för imorgon och ikväll har Olivia bestämt att det ska vara pyjamasparty här hemma :)

Hur som helst så verkar det mesta ha ordnat upp sig nu och de största pusselbitarna har fallit på plats, tyvärr tror jag inte heller iår att jag kommer ha möjlighet att åka på så mycket tävlingar då jag behöver jobba för att komma ikapp i livet... Men nästa år... Ja då jäklar måste det vara mitt år!!! Men några större tävlingar mot höstkanten borde jag ha möjlighet att åka på :)