4 sep. 2011

1:års jubileum!!!

Japp idag för ett år sen kom Ruby till Tromtesunda... Ett år och en dag sen skrev jag på papprena och skålade i Skumpa :)

Detta året har varit ups and downs... Blod, svett och tårar... Snöstorm, isgata och helvetiskt kallt... Inställda träningar och tävlingar... Tänder som krånglar och mager hästapålla som resultat...

Har det varit värt det?

JAAAAAAAAAAAA!!! I löööööööööv my lockiga pony :)

Den här helgen har vi dessutom haft familjen Larsson nere på besök så jag och Ruban har fått Pers "jag ser allt du försöker fuska med" ögon på oss.... Fasen, den mannen.... Han hann inte ens in på banan förrän han sa... Backa en högervolt.... Suuuuuuck.... Jag kan ju inte... hehehee....
Japp där är problemet :) Och lösningen var så förbenat enkel som vanligt att man ibland undrar om man ska börja rida gunghäst istället... Flytta undan bogen.... Mooooaahhahaa... jag som hysteriskt försökt trycka undan bakdelen... men är inte framdelen rätt så går det lixom inte hur mycket hon än försöker :)

Kanske är jag knäpp men fasen vad skönt det är när någon bara efter typ tre sekunder hittar problemet så man kan lösa det... I löööööööv!!! Tack Per för att du ser ALLT :)


Nåja, Ajje följde med ut till stallet och jag fick mina efterlängtade filmklipp... Har ju givetvis satt ihop detta till en liten film :)

Enjoy



Och ja, jag vet att jag inte har hjälm på mig... Tanken var att göra det tävlingslikt men hatten ville inte sitta kvar :)

Här är filmen som filmades då för ett år sen...



Det har ju hänt lite iallafall...

Hon är såååå grymt fin nu :)

Det togs även lite bilder men jag har en förmåga att göra himla konstiga miner hela tiden... hehehehe... vi får väl se om det kan komma upp några här ändå :)


Ha en underbar kväll därute!!!