25 nov. 2010

Jag är sååå ekonomisk...

Oooojaaaaa.... :)
Idag har jag fixat en klänning åt Olivia för vi har några kalas här i december... Behöver även köpa termobrallor åt henne nu när istiden återvänt hit... Jag sprang in en snabbis på Kappahl och gissa vad jag hittade där??? Ett REA ställ :) Tjohooooo... Det var bara kläder i min storlek och alla toppar/tröjjor kostade 49:- och byxor 99:-... Det blidde två toppar en tunika och ett par byxor... hade plockat åt mig två tunikor till men tydligen var de inte nersatta... Jag började argumentera att de var ju faktiskt reamärkta och hängde på stället... Fisförnäma kassörskan sa... ja, fast de är felmärkta... Grrrrrr... Nåja detta var ju alltså min första besparing 98:- hehehehe....

Sen var jag ju bara tvungen att springa in en sväng på Röda korset här nedanför, kläderna kostade för två dagar sen 10:- plagget men jag hann aldrig in... Tyvärr var det ju inte de priserna som gällde längre för de hade bytt ut heeeela sortimentet.... Hahahahaha... till den synkade vinterkollektionen då eller??
Japp jag är het i vinter!!!

Ja, ja skit sak samma jag fick syn på stället med alla pälsar... Ooooooops... Det blidde visst en...hehehe.... Det fanns ännu en sjukt snygg päls men här kommer min andra besparing... 400:-/ päls och jag köpte bara en... Måste säga att det kliar sjukt mycket i fingrarna att köpa den andra oxå men jag ska ta ett litet snack med Ajje och höra vad han tycker... Det brukar bli den ekonomiska varianten med en redan inköpt päls :) Min tredje och bästa besparing är ju det faktum att jag aldrig skulle gå och köpa en ny päls :) Alltså en ny päls... =ca 5000kr kanske, begagnad übercool päls =400:- :) Alltså har jag idag sparat 98+400+4600kr alltså 5098 kr!!! Minst!!! Wiiihoooo jag är ett ekonomiskt geni!!!

Ja detta måste jag använda som argument!!! Jag tjänar ju 4600kr på att köpa den andra pälsen oxå, så alltså har jag tjänat 9698kr den här månaden :) Det måste ju fungera... eller??? ;)

Hahaha... Nä nu ska jag skölja ur min hårfärg och sen är det natti natti... Men imorgon kommer det ju vara värsta beslutsångesten om jag ska inviga pälsen eller köra på det säkra kortet Peakdunjackan... Hmmmm... tål att funderas på :)

God natt därute kom ihåg att ni är värdefulla.