2 dec. 2014

Att förvalta livets chanser...

Ibland så bara händer det... Som en trisslott och man skrapar fram högsta vinsten, jublande står man där och bara undrar hur man ska förvalta den här chansen... Sätta in allt på banken och spara, spendera allt på en kort flashig tid eller med ett steg i taget börja bygga på en dröm som man trodde var omöjlig... Det kommer stundtals bli fel, man kommer få backa, göra om men ändå att kunna få säga hur det än gick... Tänk att jag vågade.... Och förhoppningsvis... Fasen tänk att det blev så jäkla bra!!!

Jag har många gånger under dessa två år i Norrland funderat på hur klokt det var att flytta, om jag någonsin kommer få chansen att satsa på det jag vill... Och hur i helskotta det ska gå till? Ibland har jag tänkt tanken att påverka min familj, packa ihop och försöka hitta en annan lösning.

Men livet har gett mig några tuffa smällar men nu oxå för ett litet tag sen en enorm möjlighet att få göra det jag tycker är roligast i hela världen, göra det med likasinnade och få bygga upp något som bygger på våra värderingar och tankar. Jag känner att detta, ja det händer bara en gång i livet.
Mitt val var, vill jag vara med, lägga min själ i detta, förmodligen göra en hel del fel men göra det helhjärtat, vara ödmjuk för möjligheterna och ha sjukt skoj på vägen, lära mig massor och göra det med ett gäng som känner likadant....

Hur länge tror ni jag behövde fundera?

Faktiskt längre än man skulle kunna tro, framförallt av respekt och ödmjukhet inför den som helt plötsligt uppenbarade sig med denna "once in a lifetime opportunity"
Hjärtat bultade kan jag säga för jag vet att jag kommer hänga ut mig själv, lite sätta mig i situationer där jag förmodligen inte riktigt har alla svar. Och troligtvis kommer komma i konflikt med en och annan under resans gång... Frågan var bara: Är det värt det?
Då sa denna person de förlösande orden som fick mig att jubla inombords.... Ja, alltså detta är ju en stor jäkla ego trip... Jag vill göra det för att jag tycker det är så sjukt skoj och lära mig under resans gång!

Jag säger bara: Tack Wille, för att du ringde den där dagen! Om inte andra fattar vilken otrolig chans detta är eller har massa orimliga krav... Japp, vi kör helt enligt mottot:
Doin' it our way, or it's the highway:)

Vad detta gäller???
Såklart är det möjligheten att få valla kor! Så kom igen nu Norrland, chansen har erbjudits... Ta den :)

Här är ett smakprov på vad ni kan komma att få uppleva!!! Inte första gången... Men så småningom :)



Ha en underbar kväll därute i cyberrymden. Det har jag!!!

- Posted using BlogPress from my iPad