27 sep. 2010

Uppladdning...

Helgen har varit precis detta... uppladdning. Jag har kunnat umgås med familjen, varit i stallet och bara tagit det lugnt :) Dessutom har vi hunnit med besök och en tur i simhallen.

Jag har även haft tid att fundera på saker som har hänt och kunnat komma fram till hur jag vill göra i framtiden... Tack alla underbara vänner för att ni stått ut med mitt ältande i helgen... :) Genom era goda och insiktsfulla råd har jag nu kunnat gå vidare med en plan för framtiden :)

Underbar morgonhimmel....tyvärr kass kvalitet...men ni fattar :)
Jag har haft morgonfodringen och utsläpp i helgen, det var mysigt att komma ut till hästarna så tidigt :) Gå där och snacka lite med dem innan de skulle ut i hagarna. I lördags vid tio-tiden ringde M från stallet och sa att Ruby hoppat över... :o Hon hade dragit över/genom tråden... tack och lov in på ridbanan. Jag åkte ut och kollade över henne men det enda jag hittade var ett bettmärke på hennes vänstra sida på bröstkorgen. Antagligen var hon väl för ouppmärksam på vad hon höll på med, hästar fostrar ju varandra och hon går med ett äldre sto som är flockledare... Ingen av dessa två är speciellt griniga men som sagt Ruby är yngst och därför kommer hon nog åka på ett tjuvnyp eller två :) Det som oroade mig mer var att eltråden skadat henne men det syntes inte ett spår av detta. Tack och lov så hoppade hon in mot ridbanan istället för ut mot vägen... Lilla pluttan... jag trodde jag skaffat mig en Western/kosse häst... inte hopphäst :) kanske ska jag inte sälja min hoppsadel... nä, den får nog hänga kvar ett tag till :) Hur som helst hon mår bra och i söndags hade hon oxå ätit mycket bättre... förhoppningvis håller det på att vända nu, hon går saaakta men säkert upp i vikt :)
Jag har pratat med tandläkaren och hon tycker att jag har en bra plan och att naturen måste ha sin gång, det hon ville att jag skulle vara uppmärksam på är om hon skulle bli slö eller få feber. Jag har en tid v44 för att kolla att allt är som det ska och tills dess håller jag mig till min plan om inget annat inträffar :)

I dag skall vi till simskolan efter jobbet :) Olivia har bytt upp sig en grupp och idag skall hon hoppa ännu ett steg... Till silverfisken :) hon tog i och för sig guldfisken igår när vi var i simhallen men hennes kompisar är där :)

Ha en underbar dag därute i hösterusket :)