22 apr. 2011

En vanlig långfredag...

Efter att ha lämnat mannen på äventyr i Växjö har jag hunnit med följande... Kollat upp Ruban som förhoppningsvis inte har kolik utan bara är trött...

Åka till akuten med Olivia, bli utslängd från akuten och hänvisad till jourmottagningen...
Förmodad dubbelsidig öroninflammation på henne och en sköterska som sa:
De är jätterestriktiva med att behandla detta även om det är mer humant mot barnen... :(

Nu sitter vi i kö till läkaren... Får väl se vem som är mest restrektiv...

Skönt att vi lever i ett välfärdsland där alla har samma rätt till vård... Satan vad arg jag blir!!!


-ofcourse I am using my iPhone for this...

Ödmjukhet...

Det är ett mångfacetterat begrepp som jag tror inte många skulle applicera på mig... Eller ja, de som inte känner mig väl iallafall :)
Jag erkänner att jag till 110% tror på mig själv och på vad jag kan åstadkomma och i detta kanske jag helt enkelt inte har råd att vara ödmjuk. Men vad är ödmjukhet då? I min värld är det att kunna börja om när saker och ting inte funkar, att ta sig tid och våga ta intryck av både mästare och novis... Att erkänna sina misstag och vara tacksam för det som livet ger... Även om det ibland känns tufft :)

Jag vet att jag det senaste kanske låter extra gnällig och klagar på att jag råkar ut för all skit men det är inte så. Jag är otroligt tacksam för alla som gör det möjligt för mig att ha Ruby, bara att få äran att äga eller ja få ha en sådan häst som kamrat är ren och skär lycka för mig. Även om det just nu är tufft med mat och tänder så skulle jag aldrig byta ut en minut med henne!!!
Varje dag lär jag mig något nytt och varje dag måste jag rannsaka mig själv och det jag gör. Även om jag hemskt gärna skulle velat pricka av mina checkpoints i min femårsplan så kan jag inte det just nu och det är nog nyttigt...


Hur som helst det jag skulle komma fram till var att jag är så grymt tacksam och glad för att Ruby står i stallet, att jag har vänner och familj som stöttar i vått och torrt.
Samt att jag känner en enorm ödmjukhet inför livet och dess oförutsägbara bergochdalbana :)

Ha en underbar dag därute i vårsolen :)


-ofcourse I am using my iPhone for this...