19 sep. 2010

Klubbmästerskap...


Japp, jag är på klubbens KM


och jobbar... Jag har fått det ärofyllda uppdraget som speaker här idag. Som sidekick har jag med mig Olivia som glatt sprayar sin nya present... Barbieparfym på allt och alla. Man får ju passa på att hjälpa till när man inte har någon tävlingsklar häst :)
Förra året hade jag ju förmånen att få rida fantastiska Bosse. Jag tog faktiskt klubbmästartiteln då... Under året har jag utvecklats enormt och det hade varit lite skoj att få tävlat honom i år igen :) Jag hade garanterat fått det för Fia men möjligheten att ta ner och stalla upp osv fanns lixom inte. I år så får jag istället se alla mina klubbkompisar och deras hästar tävla...
Hehehe, jag rekar läget inför konkurrensen till nästa år... Då ska jag och min lilla lockiga ponny vara med och fightas :) Vädret är allt annat än optimalt, det blåser och stundom regnar det oxå. Så det är faktiskt ganska skönt att sitta här inne i speakerbåset... Fast en sak retar mig lite... Bucklorna är mycket större i år :) å andra sidan om de växer så här är de gigantiska till nästa år :)

Ha en bra dag därute i höstvädret...

-ofcourse I am using my iPhone for this...