5 mars 2012

Renoveringshelg och jag rymde en sväng...

Fyyyyy vad jag avskyr att renovera!!!
Inget passar, allt är snett och jag och Ajje är förbannade på allt och varandra ;) Tyvärr blir det så när man inte gör det så ofta, man gör i fel ordning, måste göra om och göra rätt... Sen är vi två perfektionister som gör det... Eller ja, Ajje är i det här läget mer perfektionist än mig, jag vill bara bli färdig... Sen fick vi ovärderlig hjälp hela söndagen av svärföräldrarna :) Men då är vi tre stycket som fräser, svär ibland och tycker att just det som jag gör är viktigast ;) Underbara svärmor och Olivia röjde i köket och hennes kommentar; ja, jag har haft det ganska lugnt... hehehe... vi andra stod för oljudet och begreppet... skrik och skäll ;)

Hur som helst är nu Olivias rum nygjort med ny väv, ny färg och det är superfräscht :) Allt är vitt och nu är det bara henne saker som ska rensas... igen... och ställas på plats, sen skall även ett par mattor och några gardiner inhandlas för färgens skull... Givetvis ska det vara lila...

Även badrummet har fått sig en uppfräschning med nya badrumsmöbler och en ommålning... Här återstår det att hitta någon slags trall för att få fason på golvet, vi valde att göra en makeover för att det inte skulle bli hur dyrt som helst... Men snyggt blev det med svarta möbler i ett annars vitt badrum...

Men i lördags stod jag inte ut och rymde för en stund... eller ja, några timmar :)
Min tanke med helgen var ju att jag skulle njuta av det vackra vädret och skritta ute i solen... I torsdags, tror jag, så insåg jag att det var träning/mingel i Bräkne-Hobys ridhus... Mingel för de som var oträningsbara... både hästar och människor... och träning för Therese Gustafsson för de som var friska och kunde göra något mer än skritta eller snacka skit :) Det var hela 11 ekipage där och lite fler folk, skoj ;)
Nyttigt var det att lasta och åka en sväng med Ruban, hon har ju inte åkt transport sen vi flyttade till Lyckås och då tyckte hon inte alls att hon skulle gå på... I lördags knatade hon glatt in i transporten, skönt tycker jag då jag INTE vill ha en svårlastad häst... Hmmmm... detta ämne får jag nog gotta ner mig i lite mer i ett annat inlägg ;)

Hur som helst så lyckades jag få med mig en kamera och fantastiska Gert Andersson, som oxå var bannlyst till mingel, fotade lite :)


Jag och mina två älskade tjejjor :) Tack Gert för att du tog den här bilden...

Sen tog Mia några bilder oxå :)

En mycket trevlig stund i uuuunderbar vårsooool :)


Det var otroligt trevligt att träffa alla goa människor som lixom jag har börjat dammat av hästarna och sig själva nu när vi gått ur idet :)

Mycket bra intiativ av Therese Gustafsson på Smedgårdens Cowhorse som även delade med sig av tips och trix till dem som inte satt på avbytarbänken...

Ha en underbar dag därute... solen skiiiiner :)