11 nov. 2010

Vårt kök just nu...

Japp nu händer det saker :) Nästan alla skåp är uppe och nästa steg är att få dit passbitar, kakel och allt annat :) Men ändå typ nästa vecka ska det vara klart... wiiiiiiii :O)

Ha det gott därute :)

Fortfarande sjuk...

Godmorgon... eller ja morgon är det iallafall...
Jag är fortfarande hemma med en "underbar" förkylning som håller mig i ett grönslemmigt järngrepp... Hostar och snorar och bara allmänt är pissdålig :( Hatar att vara sjuk... Dessutom skulle det ha varit utvecklingssamtal denna veckan och nu ligger jag efter på jobbet....Blääää...

Givetvis så har vi ju inget kök den här veckan och fullt med hantverkare oxå. Bra på ett sätt då jag kunnat ta en del beslut som har varit lite viktiga... typ diskmaskinen kan inte stå på det stället som var meningen... På 60-talet var det tydligen mode att dra vattenrören uppe på halva väggen och därför får den helt enkelt inte plats... Nåja, ingen ko på isen utan vi flyttade den helt enkelt :)

Idag ska ena sidans skåp upp...wiiiiii :) Målet är att det mesta av inredningen ska vara uppe imorgon... Otroligt med tanke på att det är en bit försenat redan... Hantverkare och hålla tider :) Nä, det har faktiskt inte varit någon fara men det är ju alltid saker som inträffar som man inte räknar med. Typ, hela elcentralen är trasig....tjiching... 4000 kr till... Som hittat, stackars Ajje tänkte köpa sig en rolig julklapp... något liknande en iPad, men han fick ändra sig och nu får stackaren en ny elcentral istället...

Nu fick de gå in i Olivias rum... för elen... Suck och där inne är det ett BOMBNEDSLAG!!! Usch man ska inte vara hemma för då får man skämmas....hahahahaha :)

Nä nu ska jag hosta lite och spraya nezeril...

Ha en bra dag därute :)