15 okt. 2011

Framme och kan inte sova...

Resan upp till Tiahölm gick superbra, hon är så duktig min lilla ponny :) Bara kliver på transporten och står snällt i flera timmar.
När vi började hemma i Karlskrona så var det 11 grader ute men när vi kom fram var det -1 ute....brrrrr...
Ruby har fått äran att stå inne i fam Larssons stall och pappa Colonel hälsade med lite mhhhhmmmhhh...
Ruban spanade in lillfisen Fellas Double Diamond, som verkligen vuxit till sig sen i somras :)
Jag blir nästan sugen på en fölis ;) Hon får nu den här veckan bo mellan Mulle och sin halvsyster Kelly... Kelly var måttligt förtjust över sällskapet och pep litegrann... Ruban tittade mest med öronen framåt och undrade vad det var för små konstiga ljud. Mulle sa bara hej... Hahaha... Jag måste säga att Quartrar är helt otroliga, så lugna och bara gillar läget, visst detta är ingen ny plats men ändå det klampar in en häst som inte varit där på ett år och det mesta som hördes var ett par pip :)

Efter att ha installerat Ruban och gett henne mat installerade jag mig i ett rum... Ett eget rum :) Träffade alla andra clinicdeltagare och bara mös en stund... Blackie och Malin är ju här bl annat, två Colonel avkommor och några andra fina pållar... Ska bli superskoj att se dem imorgon, kursen verkar full och vi är nog då 8 ekipage totalt.

Givetvis kan jag inte sova men jag har till och från sovit tills fyra iallafall :) Lyckades koppla in telefonen så jag får lite mobilt bredband så nu nyttjar jag det till att kolla startlistor för SM :)

I Cowhorsen Limited är det totalt 10 ekipage... Jag har startnummer 8 här... De säger att de 15 bästa går till final...hmmm... då är min fråga... är alla direktkvalade då?

Det vore ju fantastiskt skoj att faktiskt få två rundor med kossor :) Kanske kommer det ett gäng efteranmälningar... vad vet jag.

I Reiningen är det om jag tolkat startlistan rätt 31 ekipage... Jag startar som nummer 17 :)

Notera de viiiita skydden som hänger i stigbygeln... suuuck... tröttnäsa Jessica ;)

Hur som helst är det lite spännande... Min skjorta hade tyvärr inte kommit idag så nu vete fasen om den hinner hit... Nädå, Mia på Larum har lovat att skicka upp den om den dyker upp i nästa vecka...

En sak som är irriterande är att jag lyckats glömma mina tävlingsskydd... Tror dom ligger under sängen i gästrummet... SUCK... där gör dom ju en jäkla nytta... får jaga stackars Ajje imorgon och försöka få upp dem oxå till på torsdag... Detta är oxå typiskt mig att glömma något...

Har bl a åkt på tävling utan sadelgjord... Inte så lätt när man ska hoppa :) Tack och lov var det en försäljare där så en ny gjord inhandlades å det snabbaste... Förra året åkte jag till Chappen utan mina tävlingsskjortor... hahaha...fick tack och lov låna en av Anneli...

Nåja, i värsta fall får jag väl försöka flirta till mig ett lån av benskydd... Vill lixom inte ha två set vita skydd... Tur att jag inte glömde hästen eller alla papprena iallafall :)

Nä, nu är det väl dags att försöka sova en timme till... Eller läsa på lite i regelboken... Det borde söva mig :)