2 sep. 2011

Snart ettårs jubileum...

Japp, imorgon är det ett år sen jag skrev på papprena och blev ägare till världens bästa häst!!!

Shit, vad snabbt det gått... Med upp och nergångar :) Fast när det gäller ridningen och hennes talang har det verkligen gått spikrakt uppåt... Sådana där triviala saker som att kunna äta har ju minst sagt satt käppar i hjulet ibland.

Den här veckan har jag ridit lite och satt lite mer press på henne, hon är så himla fin i hullet nu och har satt muskler som bara den så nu går det att be om lite mer. Igår så till och med blev det lite spår efter henne när hon stoppar :) Wiiiiiiiii!!! Jag ber fortfarande bara om samlade stop och ordet Whoa har inte introducerats än... Men hon sliter glatt på sina skidboots. Spinnen är väl sådär men hon gör rätt, farten kommer sen. Nu så funkar galoppombyten från höger till vänster typ 90%, men andra hållet så är det jobbigare och hon lägger gärna in ett par travsteg... Nåja, det är några veckor kvar till KM:et, då blir det eldprovet för att se vilka knappar som sitter... och sen... ja, jag är allt lite sugen.... :)

Ruban och Truly för exakt ett år sen :)

Hon visste om att visa sig från sin bästa sida redan då :)

 Anneli och jag håller på att förbereda för Western BLING of Swedens utökade kollektion och vi letar för fulla muggar efter saker som ska pryda våra hantverk... Såååååååå kul men man önskar att man hade mer pengar för det finns huuuur mycket som helst som man bara vill ha :)
Förhoppningsvis kommer de första varorna anlända i nästa vecka och då börjar vi tillverka fler Bling produkter...

En liten påse med BLING!!!

Nu ska jag ta fredag och bara mysa med familjen, förmodligen blir det nya X-men filmen... igår kollade vi Thor och jag är ju en sucker för Hero storys...hehehe... sen hade han ju dräggelkropp :)

Ha det gott därute i det vackra vädret!!!