18 sep. 2012

Ett steg i rätt riktning :)

Jag fick idag ett väldigt positivt svar från Djurens Rätts Hästgrupp. De vill gärna diskutera sina resonemang och skillnaderna i vårt tänk! Jag kommer skicka mitt öppna brev som mail och verkligen försöka hålla en saklig diskussion och förhoppningsvis nå nya insikter och nya vägar för att förbättra för de älskade hästarna.

Det jag verkligen är glad över är att jag fick tillåtelse att publicera vår kommunikation här på bloggen :) givetvis kommer den vara ocensurerad för att alla fullt ut ska kunna stå för det man vill säga, att klippa ut små delar ur sin helhet för ingenting framåt...

Jag hoppas nu att ni kloka, erfarna och intresserade hästmänniskor därute hjälper mig att tänka och formulera mig så vi tillsammans kan jobba i rätt riktning!!! Det finns massor med "skit" som inte hör hemma i västvärlden men oxå hur mycket bra som helst som bör lyftas fram :)

Tillsammans besitter vi en enorm kunskapsbank och erfarenhet och skulle kunna påverka mer än vi tror... Kanske är jag nu ute på djupt vatten och strövar efter en utopi... Men jag tycker iallafall det är väl värt en ärlig chans!

Jag hoppas att tonen får vara saklig och respektfull, att vi kan lägga undan våra personliga känslor även om jag är den första att erkänna att jag många gånger borde vara tyst och fundera igenom saker och ting istället för att ilsket skälla ;)

Har ni något som ni vill föra framåt så maila gärna mig jessica.knoester@gmail.com

Ha en bra dag därute, det ska jag!!!


-ofcourse I am using my iPhone for this...