27 mars 2012

Rubys mage, hö och fina namnskyltar...

Det var ju ett tag sen jag skrev ett aktuellt inlägg... Har hållit mig till det förgångna och jag måste erkänna att det är fantastiskt skoj att skriva resumén. Det är så många detaljer och händelser som dyker upp i skallen när man gräver bland minnena... Och än är jag inte i närheten av att vara klar ;)

Kommer på mig själv med att småskratta medans jag skriver och förundras över att jag inte har skadat mig mer i livet än jag gjort. Visst jag har ont i nacken typ dagligen och det blir genast värre när jag inte rider men ändå, jag har bara brutit något en gång, vänster handled... Men det får ni läsa om längre fram.

Ruby är grymt fin i ridningen och allt är superbra... förutom hennes mage... Det känns som om jag försökt allt...
Jäst, PRO- Tektion, Diamond V, Mag och tarm, travhästsupermedel ;) och nu senast någon sulfathistoria som veterinär skrivit ut... Ingenting hjälper och hon blir inte det minsta bättre i magen. Jag tror att boven i dramat är det hösilage vi har i stallet, det verkar som om det är lite ojämn kvalité och hon har ju känslig mage så hon fixar det helt enkelt inte. Så nu får jag helt enkelt köpa hö... Kan bara säga att det inte är rätt säsong att börja jaga hö... men, men... jag satte min fantastiska privatdetektiv på att hitta och VIPS... Maria du är magisk!!!
Så nu hoppas jag hon äntligen blir bra, positivt är att hon äter utan några som helst problem, hon äter upp allt och hon är rund som en liten julgris... Dessutom är hon blank och fin i pälsen samt att hon musklar sig för varje dag... Så med uteslutningsmetoden borde det alltså vara hösilaget ;)
Återkommer med rapporter inom kort...

Häromdagen fick jag ett samtal av Mia som berättade att hon hade en present till mig... Hahaha... hon lät som ett barn på julafton ;) Vi var på väg till Olofström och jag blev bara liiite NYFIKEN... Som om inte hennes samtal räckte kom det ett sms typ en gång i timmen med... Jag har en jättefiiiin present till dig :)
När jag väl kom till stallet stressade jag runt och höll på att kolla presenten men i en påse låg denna :)


Såååååååå himla fiiiin!!! Jag blev sååå glad... Men jag kunde ju inte låta bli att...


Blinga till den lite ;) Maria har en kund som tillverkar dem och de kostar 350 kr. Så kontakta henne på Larum om ni villha en själva...

Anledningen till att hon tyckte jag behövde en... eller ja Ruby behövde en var min lite snabbt ihopskrivna lapp jag snyggt tejpat på hennes box ;)



Kan faktiskt förstå att jag inte skulle komma undan med den... hahahaha... Nästan så jag får skämmas över den ICKE Stylish lappen :)
Jag ska bara kolla hur jag får sätta upp den så är min lapp ett minne blott!!!

Nä nu ska jag ta hand om Olivia... hon har ont i magen.

Ha en bra kväll därute