23 dec. 2010

Låg uppdatering...

Oooops... Jag har tydligen tagit jullov helt :)
Nä men jag har faktiskt inte riktigt hunnit med att blogga på ett par dagar, har varit lite annat i vägen... Typ soooooooova!!! Jag har varit såååå trött... Men nu känner jag mig piggare och ska uppdatera lite :)

Ruby: Jodå hon ser numera ut som en rimmad skinka i bak :) Jag rakade henne och hon blev alldeles ljus i färgen där hon blev klippt... hahahaha... så det syns verkligen bakifrån... Men det verkar funka och mindre skit att borsta bort.  Hon har även fått på sig snösulor och nu är hon fit for fight igen. Jag har ridit två dagar och i tisdags så bara studsade hon fram :) Genom snödrivor och förbi alla hemska grindar överallt :) Jag fattar inte vad det är som är så himla farligt med grindar??? Ja, ja hon är så söööt :) Man kan alltså be henne gå igenom en meterhög snödriva men nästan inte förbi en liten vit trägrind... Igår red jag ut med Malin och Italiano och då var hon hur cool som helst. Jag är iallafall hur taggad som helst inför nästa år när det är dags för tävlingar :) Har börjat skissa på min tävlings outfit och hur jag ska lägga upp träningen, förhoppningsvis om vi får tag på tillräckligt många som vill träna kan vi ta ner Per Larsson i Januari, det vore grymt skoj då det känns som om det är just det man behöver för att få den där riktiga kickstarten och motivationen :) Över jul här är det ju bara streching, mycket skritt, och styketräning ute som gäller. Vi får se hur mycket vi hinner de här veckorna...
Imorgon är det julfrukost i stallet och sen ska jag åka till Olofström för att fira jul :)

Snöröjningen i Karlskrona: Hahahahahahahahaha!!! Vet inte om jag verkligen ska skriva något men, men det gör jag ändå...
Tydligen är det viktigare att skotta cykelbanorna utanför Rosenholm än gator och trottoarer här inne i stan... Vet inte riktigt hur snöbudgeten ser ut men den är väl slut för Pantarholmen??? Det finns gator som inte blivit skottade en enda gång... Jag blir bara trött och helt förbluffad över att det sitter så jävla korkade människor som styr staden och år efter år inte lägger en budget där snöröjning ingår... Jag är kanske inte den största vännen av Pensionärer men till och med jag tycker synd om de människor som inte ska kunna gå ut förrän i mitten av maj... Får ju bara hoppas att de har förmågan att gå i ide och vakna lagom tills de kan gå ut igen... Har sett en och annan liten champinjontoppad tant försöka knuffa sin rullator genom snödrivorna på det som borde vara en trottoar... SKÄMS på er politiker som inte gör livet drägligt för de som av någon jäkla outgrundlig anledning och kanske till och med med en ofattbar tro på att livet i stan skulle vara enklare i vintertider än att bo på landet!!! Där finns det iallafall ett gäng med tappra bönder som faktiskt använder sina traktorer... och hör och häpna... de har oxå köpt något som kallas för skopa och plogblad... :O Kors i taket... dessutom så använder de dem!!!

Tragiskt är det... igen... inte bara snor en del politiker vaccin före barnen i kommunen... De har väl oxå någonslags egen prioritetsordning när det gäller gator och trottoarer som snöröjs... Hmmmmm... undrar vilken av höjdarna som bor ute vid Rosenholm???

Nåja, dagens bild är en härlig rosa pralin och jag blir bara glad av den :) Den blev sådär helt super i Rockabilly/pinuppa temat :)



Imorgon är det julafton... eller ja om 30 minuter :)
Jag hoppas att det är möjligt att ta bilen ut från Karlskrona och vidare mot Olofström och Gaslunda :)

God lille Jul allihopa därute och glöm för fasen inte att dricka glögg ikväll!!!