8 jan. 2015

Status 2015...

I år har jag gjort en förändring i mina klubbtillhörigheter, jag har bytt tävlingsklubb till Mariefreds Ridklubb, min "gamla" tävlingsklubb nere i Sörmland :) Varför? kanske en del undrar, jo, för att jag vill styra min egen tid på tävlingar. Sen är det lite skoj att ha ett mål att åka ner dit och tävla något meeting, jag har redan börjat titta på vad som finns...
Jag har även fått förfrågningar om att engagera mig ännu mer i olika klubbar och ta styrelseuppdrag, men även om jag blir glad över förfrågningarna så kommer jag tacka nej. 

I år kommer jag lägga all tid jag kan på att träna med kossorna och få igång den biten och jag känner att jag är VÄLDIGT egoistisk med min egentid...

Sen har vi även sjösatt Fas1 i att få igång kossedelen här i Norrland... eller ja, södra Norrland ;) Vi har bokat upp Per Larsson den 1-3 Maj och idag finns det faktiskt bara 4 platser kvar. Känns så otroligt skoj med gensvaret så snabbt då vi la ut informationen sent i förgår :)

Ytterligare en sak vi hunnit med är att skapa en Facebook sida för vårt lilla team:
Nort Bay Ranch Team  Här kommer vi lägga ut om det finns platser över när vi kör träningar och annat som vi tycker borde nå ut till folk som är intresserade :)




I måndags hade vi återigen en träff och det är så superskoj att se hur taggade alla är och vilken utveckling alla visar. Hilda och Kakan stod nog för den största prestationen då Hilda helt sonika bestämde sig för att inte vara korädd!!! Grymt bra jobbat, sen att Kakan har en annan bild om vad som ska göras inne i corallen är ju en annan historia men när hon verkligen har fått sin roll så kommer hon bli en grym Team Sorting häst... om nu hon släpper förbi någon kossa i grinden ;)

Här är en film från mig och Ruby... Ponnyn är duktig och nästa gång ska jag nog knyta fast mina händer i hornet så jag inte rattar runt så mycket :)
Men, men från att inte ha jobbat kor på över två år, så tycker jag att vi sköter oss ganska bra, jag har goda vänner som filmar mycket och vi pratar om vad vi ser samt att jag ju är en något överanalytisk människa som töntstuderar alla klipp...




Så i min värld har 2015 startat bra mycket bättre än många år :)
Ha en underbar dag därute, det ska jag!!!