25 apr. 2011

Underbara soooooooool...

Shit vilken fantastisk vecka det har varit!!! Sol och fint väder nästan hela påsken. Igår och idag har vi kunnat sola lite och verkligen njutit av vädret!!! Jag blir sååå mycket gladare och mer positiv när solen skiner lite :)

Igår skrittade jag och Jojo en runda med pållarna... In i en hage med monsterkor... Hjääälp... De har släppt ut djuren på Vambåsa gård och det är en flock med Highland Cattle... Dessa kor är inte riktigt som andra kor utan faktiskt lite lömska. När vi närmade oss grinden där vi skulle igenom stod det typ 15 djur av blandat kön och ålder...
Jag försökte vända men Jojo som alltid är lugnet själv sa bara... Nääääh de gaur brau... Hahahaha, stavar man så på Karlskronitiska? Du har val en kossehäst?
Jag vete fasen sa jag... inte när kossorna har huggtänder :) En av tjurarna var nämligen lite nyfiken och följde efter oss... Vare sig jag eller Ruby var speciellt kaxiga och jag lovar... Han hade typ 2 m mellan huggtänderna :) Och då ska vi inte tala om dessa jäkla horn... 8 -9 m... minst!!!

Väl framme vid grinden sa Jojo att jag skulle hoppa av och öppna... Hahahaha... jag har aldrig hoppat av så snabbt i hela mitt liv :) Upp med grinden och igenom med Ruby och Finnecz... Sen kunde till och med jag sitta upp och räcka ut tungan åt monstrena på andra sidan...hehehehehe... Supermodig är jag :)


Ja ni ser ju själva vilka jäkla huggtänder de har!!!


Idag så tog vi vägen ut över Tromtö istället och det var en ljuvlig ridtur med ett gäng hopp över diken :) Ruby kommer aldrig bli en hopphäst....hahahahaha... hon har varken teknik eller mod... Mest tog hon sig över som en jämfothoppande gnu :)

Men nu får hon vila igen för tyvärr är hon ännu inte redo för mer ansträngande ridning än så här...

Nåja, tack Jojo för ett par trevliga ridturer med mycket äventyr :)

Imorgon är det dags för jobb igen...

Ha en underbar kväll därute!!!