22 maj 2011

Wannabe poliser...

Jag blir alltid lika förvånad när man träffar på dom... De där poliswannabes... Eller vakterna på uteställena... Igår var vi ett helt gäng som skulle gå ut och fira Linas födelsedag, alla var propert klädda och ingen var överberusad, alla var på gott humör och vi stod lugnt och stilla i kön på väg in. Men när vi kommer fram till entrén så givetvis står det en riktig gris till vakt där... Och givetvis är det en av oss som inte fick komma in... Den här gången drabbade det Ajje... Suuuuck, det är så jäkla trist att en rolig kväll ska sluta så trist. Det sjuka i det hela var att vakten sa att Ajje hade bråkat i kön... Jo om skratta, prata och ha skoj är lika med att bråka så då gjorde han ju det :) Nåja, jag och Ajje gick till vårt hotell och skulle gå tillbaka efter en stund men... Hahaha... Vi somnade istället :)

Innan grisvakten "gjorde" sitt jobb var kvällen huuuur trevlig som helst och det var grymt skoj att träffa gamla nära och kära igen...

Undrar hur mycket vuxenpoäng det är på att tycka att festen innan festen alltid är det bästa på kvällen och att discodancing inte lockar lika mycket längre :)


-ofcourse I am using my iPhone for this...