10 feb. 2011

Jag äääälskar snön...

NOT!!! Fyyyy idag när jag vaknade så snöade det horisontellt utanför fönstret... När ska det ta sluuuut???
Såg på nyheterna igår att det var +20 grader i Frankrike.... suck... så man måste alltså flytta ännu längre söderut för att slippa snöskiten...


Efter en dag på jobbet där jag och min kollega Petter igår ballade ur, när vi skulle spela in instruktioner till dagens flex...hehehe... kidsen tyckte nog vi var mer än måttligt larviga men vi hade sjukt skoj :)

Klippet finns på YT om man söker på flex v6...

Iallafall... efter jobbet åkte jag ut till stallet och jag hade bestämt mig för att rida så det var bara att klä på sig och ge sig ut på banan :)
Det blev jobb i skritt och trav, plocka och böja... ge efter och backa... Ja allt det där för att kolla status och vilka knappar som finns.
Jag tycker att Ruby utvecklas strålande och det känns gott att varje gång jag rider henne går det framåt. Hon accepterar bettet mycket mer och känns mer avslappnad... ibland nästan lite lat :) Det är en fin balansgång för hon har så mycket motor när det väl behövs, men däremellan är det superbra om hon int bränner energi på onödigheter som att stressa runt :)

En annan sak som jag velat testa är att klickträna henne... Idag fick jag äntligen med mig en klicker till stallet...
Hon är såååååå jäkla smart!!! Efter ett par gånger med klick och godis var jag tvungen att testa om hon fattat... Det hade hon :) Jag tycker att det är kul att freeshejpa... alltså vänta in en rörelse som jag förstärker med klickern... Jag ville att hon vände huvudet åt vänster... och hon hajade direkt :) fyra gånger av fyra så vände hon huvudet åt vänster... Hon borde inte ha gjort det med tanke på att resten av hästarna fanns åt höger :)
Det är såååååååååå grymt häftigt!!!

Finaste Ruban och hennes mentor Truly Tucker :)

I lööööööööööööv Ruban!!! Inte för att hon ska bli någon trick ponny men efter att ha klickat mina hundar har jag längtat efter att få testa detta på häst och nu har jag ju en väldigt uppmärksam häst som jag tror att detta kommer passa bra för henne:) Det ska bli spännande att se vad vi kan göra med detta...

Nu är det dags att gå att sova... Veckan har onekligen varit tuff och jag känner mig helt Drained...

Ha en underbar natt därute...