13 okt. 2010

Uppföljning av roliga personer...

Hahahahahaha... jag har fått en länk till en viss SD-ledamots hemsida :) Om denna är sann så överträffar verkligheten dikten totalt.... Frust, stön och kramp i magen av skratt :)

Levi


Här är även ett smakprov på denna grymma artist....MOAHAHAHAHAHAHAHA!!!!




Ha det gott :)

Underbart...

Igår var en sån där helt underbar dag... Efter jobbet gav sig hela familjen ut till stallet och till Tromtö naturreservat. Olivia, Pebbles och Ajje med bil och jag på Ruby. Vi möttes upp vid parkeringen och jag, Ruby och Pebblan tog oss runt Tromtö på skogsleden, det var helt magiskt... Boklöv över hela vägen och inte en människa så långt ögat kunde nå. Jag kunde trava och galoppa lite på leden och det enda som hördes var prasslet från löven när Rubys hovar tog mark. Åååååh...vilken energikick :) Ruby har ju ingen kondition så vi tog det lugnt men hon blev ändå ganska svettig, det var ju rätt varmt ute.... I like :) På andra sidan Tromtö mötte vi upp Ajje och Olivia igen, de tog med sig Pebblan ut till båtklubben och jag och Ruby började ta oss hem till stallet...

Hahahaha, en sak som är det läskigaste i världen, tydligen, är grindar... framförallt vitmålade sådana :) Hon, frustar och studsar förbi som om hon mött värsta dinosaurien... Sen helt plötsligt stod det dessutom en bänk inne i en trädgård... SHIIIIIT vilken kosväng hon gjorde, jag höll på att åka av :D... aldrig har hornet varit så bra...om man hade fått tag på det, vill säga. Lilla pluttan <3 det är inte lätt att vara liten... Jag tror nog att jag får hålla i mig när vi ska träna på kossor första gången, för vända med kraft det kan denna lilla Ferrari :)

Ajje tog några bilder och jag hoppas kunna lägga upp ett par här senare :)


Ha en bra dag därute i höstvädret...