13 dec. 2010

Tre dagars bilder...

Ja min ambition var ju att lägga upp en bild per dag... Men det blidde inte riktigt så... hahahaha... en helt suverän 70-års fest och en lång bilfärd hem... Fy sjutton vad jobbigt det var att köra hem igår... Och sen så blev det ju inte bättre av att komma in i Karlskrona och inse att det varit töväder i en dag... Vad gör snöröjningsenheten då???
Jo, det ska jag berätta... INTE ett jävla dugg!!! Så nu är det glansis och isvallar kors och tvärs över hela staden... Hur svårt ska det vara??? Varför inte skotta undan när det är tö så vägar och trottoarer har chansen att torka upp??? Har hört ryktas om att policyn är att inte skotta när det är under 10cm snö som ligger :O!!! 10 cm??! Det blir ju skitmycket snö inne i stan... Tydligen gäller det även is då... Så nu är det 9,5 cm is på gator och trottoarer!!! Perfekt då sliter ju inte bilarna på asfalten, pensionärerna kan inte gå ut och kommunkassan stärks med tanke på alla som måste ligga inlagda på sjukhuset... eller??

Ja som ni märkt har jag bara liiiite agg mot snöröjningen här istan...Hahahaha... ganska bekvämt att kunna skylla allt dåligt på dem :)


Dagens bilder som är bilder för den 10:e, 12:e och den 13:e, har den röda tråden familjen... Min fantastiska dotter och min man...

Jag är lycklig som fått äran att bli Olivias mamma och hon är verkligen det viktigaste i mitt liv... Alla kategorier :)
<3 <3 <3 Olivia och Pebbles <3 <3 <3
Givetvis vill prinsessan oxå ha läppstift :)
Hela min fantastiska lilla familj... - Pebbles och Ruby såklart...

Nä nu ska jag gå och lägga mig tidigt är som sagt sjukt trött efter körningen igår...

Ha en underbar kväll därute i 2010års istid...