5 feb. 2012

Bästaste, duktigaste, underbara Ruban :)

Den här veckan har ju inte riktigt gått i ridningens tecken då jag och Olivia har varit sjuka, förkylning, magsjuka, dunderförkylning och som grädde på moset urinvägsinfektion... Tjohooooo...NOT...

Så Ruby har fått skrota i hagen med väldigt lite uppmärksamhet från mig... Tycker lite synd om henne men inget jag kan göra åt det. Ajje har givetvis varit bortrest men tack och lov klarade han sig från magsjukan tack vare det.
Igår lördag så blev det ett kort ridpass iallafall i ett iskallt ridhus... Lite skritt och trav bara för att känna igenom henne. Hon är bara bäst :) Hon knatar så snällt på och det finns lixom inga dumheter i henne alls, bara en vilja att vara till lags.

Idag har vi därför testat på en spännande sak... Cavaletti träning... hehehe... Och det gick såååå BRA!!! Ruban var bara sååå duktig även om vi kanske inte ska vara med i Jättehalvblodsgruppen nästa gång... Det var ibland lite långt mellan bommarna. Men travbommar, galoppbommar, serpentiner, volter och gång och temp växlingar. Hon bara glider igenom och försöker sitt absolut bästa... Jag var så nöjd att jag slutade lite tidigare för som sagt det var hennes första gång... Vi har väl travat över ett par bommar vid två tre tillfällen innan men aldrig så här organiserat och dessutom i galopp :)

Ja, jag kan återigen bara ta av mig hatten och buga inför henne ;) Det blir väl förhoppningsvis någon mer gång och jag ser fram emot det.

Nu väntar en ny spännande vecka och jag hoppas att alla sjukdomar har gjort sitt här hemma hos familjen Knoester... Hmmm, nåja, vi fick åka till sjukhuset idag på eftermiddagen och fixa pencillin till Ojja... Förhoppningsvis kan jag åka till jobbet imorgon men vi får väl se hur pigg hon är... Det känns som om vi har betat av det mesta inom sjukdomar 2012...

Jag ska iallfall njuta en stund av nya numret av Equipage... det var någon artikel om bett som verkade var riktigt intressant :)

Ha en underbar kväll därute... Det ska jag :)