18 maj 2011

Långt avbrott...

Ja, det var onekligen ett tag sen jag var här inne... Jag har helt enkelt inte varit sugen på att blogga. Inte så att det inte har hänt något eller att det har hänt något omvälvande, utan jag kände helt enkelt att det var dags att ta en liten paus :)

Under ett år drygt har jag haft bloggen som en slags kanal att skriva av mig och med detta så har jag ju valt att dela med mig av mitt liv till kända och okända... På gott och ont ;)
Det som varit tråkigt är att jag ibland inte kunnat eller velat skriva om det som händer fast det är kanske just det som jag skulle ha behov av att skriva av mig. Jag har under några veckor nu funderat på om jag verkligen vill ha kvar bloggen eller inte... Jag är nog inte riktigt klar med den tanken än :)

Det är dock superskoj att det är så många som följer mitt liv, och från alla delar av världen, Singapore, Australien, Usa, Tyskland, Ukraina osv... Undrar vilka ni är? Men ni är varmt välkomna :)

Liten kort uppdatering av vad som händer kan jag skriva ner här :)

Ruby äter gräs och går sakta men säkert upp i vikt :) Jag har inte riktigt kommit igång med ridningen än men nu är hon såpass bra att det är dags att börja träna lite försiktigt... Dock har jag åkt på värsta ryggskottet så jag väntar på min tid hos kiropraktorn imorgon torsdag... Hoppas hon kan lossa det som sitter fast...


Ruby leker med vattensäcken...hehehehe.... Bustroll :) Men hon börjar se fin ut i kroppen.

Sen ska jag nästa vecka åka till Prag med HoI 9:orna. Det ska bli superskoj och förutom den typ 20 timmar långa bussresan så är Prag en überfin stad och jag kan varmt rekomendera ett besök där.

Ja det var väl de stora sakerna som händer just nu :)

Nu ska jag jobba en stund till sen är det stallet som hägrar. Tänkte att jag skulle tömköra henne idag om min rygg pallar med...

Ha det bra därute alla.