9 mars 2011

Åsså var det dags igen...

Jag har varit förvånad över att Olivia har varit frisk så länge men nu sket det sig igen... De ringde från skolan igår och sa att hon var hängig och mådde illa... Shiiiit tänkte jag nu är det kräksjukan, så efter förberedelser med mina kollegor åkte jag och hämtade henne. Hon såg inte så pigg ut och höll på att somna i bilen från skolan. Vi fick stanna till på Willys för att handla lite mjölk och så sen var det hem. Olivia däckade i soffan typ en timme efter att vi kommit hem med 39 graders feber... Stackars liten... Hon gnällde lite i sömnen men har ändå sovit hela natten hos mig... Det är ju inte den mest stillsamma lilla människa utan hon far runt som en propeller i sängen ;) Så en och annan armbåge har jag fått fånga upp för att inte åka på en snyting :)
Hon har en benägenhet att somna på de allra konstigaste sätten :)

Imorse var hon dock feberfri men jag undrar om den inte är på väg upp igen... verkar vara en sån där himla komma och gå feber :( Men vi får väl se lite senare idag.

Ha det bra därute...

Ps, min man ringde för en stund sen och sa: Varför har du inte bloggat? Är du sjuk?...hehehe... undrar om digitaliseringen har gått för långt då :)