3 apr. 2011

Falköping...

Helgen har varit riktigt skoj... Fredagen slutade i bastun hos Jennys föräldrar med ett glas rosevin... Vi löste som vanligt världsproblemen och hade vi fått bestämma hade det nu varit fred på jorden och alla skulle vara snälla :) Det är sååååå mysigt att bara snacka skit och låta framtida visioner blandas med gamla minnen, Jenny och jag känner varandra utan och innan och trots att vi träffas alldeles för sällan är vi tunade ändå.

Igår hade vi lite kapplöpning med tiden... Hehehe... Men vi hann med att shoppa skor, hälsa på mormor/Mummi, dusha och vila lite innan vi åkte in till stan för att träffa fantastiska Anna T. Shiiiiiiit vad roligt det var och vad många minnen som kommer tillbaka :) Anna gick i Jennys klass på gymnasiet men vi tre hängde rätt mycket ihop :)

Sen var klockan helt plötsligt sju och Anna körde ner oss till Dagnys. Väl därinne insåg vi att vår förhoppning om att det skulle vara 15 pers från Kyrkerör hade varit optimistisk och med facit i handen blev vi fem... stycken :) Jenny, jag, Jonny, Tobias och Carl-Henrik... Dock var det ju fler skolor så jag fick även träffa några gamla godingar från gymnasietiden Tobbe och Mathias :) Det är lite spännande att höra vilket intryck man gjorde back then... Det jag fick höra var att jag höll tillbaka under skoltiden... Hahaha... Kanske var det så...

Det som var väldigt positivt när vi inte var så många var att man verkligen hade tid att prata med varandra och det kom upp en del roliga minnen även här. Bl a vår ekonomi lärare Gunnar...hahaha... Hade glömt bort alla hans roliga kommentarer... Även gamla kärleksförhållanden var ju tvungna att analyseras och skrattas åt hur naiv man var då :)
Men mycket bubbel och skratt blev det... Och även om jag inte har en iPhone4... Tobbe... Så hade jag skoj :)

En av de personer som jag alltid tyckt lite extra om och alltid kommer att tycka massor om är fantastiska Jonny Wemmenstedt... En osannolikt begåvad gitarrist och artist som jag hade förmånen att läsa bild ihop med under högstadiet :) varenda gång jag ser eller hör något om honom klappar mitt hjärta lite extra och igår blev jag överlycklig när jag fick höra vad han sysslade med idag... Han är tatuerare!!! Helt ärligt, han är bara bäst!!! I sommar ska jag banne mig åka upp till honom och låta honom dekorera min arm :) En mer ödmjuk och snäll människa får man leta efter och jag önskar av hela mitt hjärta att han och hans Tina får all kärlek och framgång som han definitivt är värd i livet!!! Dessutom spelar han i det ganska nystartade bandet Straight Frank och jag tror nog att det inte är sista gången ni ser eller hör talas om dem :) Grym rock!!!






Jonny längst till höger :)














Lycka till killar det är ni värda!!!


-ofcourse I am using my iPhone for this...