21 sep. 2011

Föreläsning på Reactor Sydost...

I fredags så var ju jag och Petter inbjudna att tala inför massa trevliga pedagoger om hur man kan jobba med film i undervisningen :)

Här är en länk till det: 21.30 in på klippet :)

Jessica och Petter föreläser

Det var hur skoj som helst och jag skulle faktiskt gärna hålla mer föreläsningar.

Nu får ni ha en bra kväll det ska jag...

En ny morgondag...

Jag har idag kanske, förhoppningsvis, fått en möjlighet att göra något riktigt spännande :) Vill inte avslöja allt än men det är iallafall en ljusning...

Ibland är det lätt att bli fast i gamla hjulspår och man väljer att gå tillbaka till något som känns tryggt, för stunden... Jag har som måtto att jag inte ska sitta när jag blir gammal och ångra att jag inte tog chansen när jag fick den... Och nu känns det lite som jag gör det, kastar mig utför en brant och jag har ingen aning om var det kommer föra mig... Det pirrar lite i magen men what the heck... Det värsta som kan hända är att jag inte trivs eller fixar uppgiften och då får jag välja ett annat spår senare.

Jag lovar att berätta mer när allt är klart :) Har ju upptäckt att när jag avslöjar för mycket så skiter det sig oftast :P

En annan rolig sak är att jag fikade med Maria Amundsson på Larum Häst och foder igår... och där finns det kanske oxå lite skoj saker för framtiden... Mycket med bling på :)
Jag fick med mig några saker hem för att blinga till och resultatet blir såååå grymt snyggt!!! På lördag på KM:et kommer jag ta med lite hattband och pannband om det är någon som är intresserad :)

Men att få jobba med dessa fantastiska blingsaker och designa stuff är bara hur kul som helst... Man kan ju bara drömma om att få göra mer av detta i framtiden :)

Nä nu ska jag gå och göra den otroligt stimulerande uppgiften att rensa kylskåpet...

Ha en underbar kväll därute.