21 okt. 2010

Olyckskorpen Olivia...

Jag har nog skrivit förut om vilka sanslösa sätt som min dotter lyckas skada sig på... Nu har det hänt igen... För en vecka sen kom jag till fritids för att hämta henne och personalen berättade att hon lyckats ramla ner från ett staket. Det hade brakat till ordentligt och givetvis hade hon stupt med huvudet först... Sin vana trogen så märktes ingenting av detta när jag hämtade henne eller senare på kvällen :)

I söndags lyckades hon igen... Hon slog upp hakan... Genom att ramla ner från toalettstolen, ta tag i handtagen på dörren så de halkade av och därigenom dunsade ner i golvet med hakan först... Lilla pluttan, det är helt sanslöst hur hon gör illa sig, av alla omöjliga sätt så lyckas hon råka ut för dem... Nu har hon ett snyggt sår och ett rejält blåmärke på sin haka... Jag vet att jag inte borde men det finns en viss komik i det hela och som sagt det är ju inte första gången som hon skadar sig på ett osannolikt sätt :)

Nä nu ska jag njuta av filmen....

Over and out...

Höst....

Nu har det slagit till med hösten, vått, kallt och blåsigt...brrrr... Helst vill jag bara ligga kvar i sängen på mornarna och sen smyga in till soffan med kudde och täcke för att kolla en riktigt bra film :) Men, men så ser ju verkligheten inte ut utan det är bara att gilla läget och gå upp när klockan ringer... Igår var en riktig skitdag då allt, mer eller mindre, som kunde gå fel gick fel... Nätet på jobbet strulade, hårddisken åkte i golvet osv... Blääää...
Efter jobbet blev dock dagen bättre, min goa väninna Evelina och hennes dotter Mira hängde med ut till stallet. Mira fick sin första ridtur...hehehehe... tyckte det var dags nu när hon är fyra månader gammal :) Hon satt en stund på Rubys rygg... Ruby brydde sig först inte alls utan fortsatte att äta, efter en stund kom hon  på att hon hade något på ryggen och såg rätt rolig ut när hon försökte se vad det var för något :) Men hon höll sig lugn och Mira fick sin första stund på en hästrygg :)  Har ett par goa bilder som jag ska lägga upp vid senare tillfälle :)

Ha det gott därute i rusket :)