23 feb. 2014

Lika bra att inse...

1: Att: jag kommer förmodligen inte blogga lika frekvent som jag gjort... nä, det är ingen insikt det är en sanning :)

Jag älskar att skriva och många gånger ligger inläggen i mitt huvud men jag har inte tid att skriva ner dem, därför ramlar de in i periferin och de är i mitt huvud inte lika intressanta längre...
Dessutom har jag inte riktig möjlighet att blogga när min hjärna ploppar upp med inlägg, rent praktiskt. Skulle helt ärligt antingen behöva en notarie eller en app som tar mina tankar till text.

2: Att: vi förmodligen inte kommer hålla vår/min 5-årsplan på tävlingsfronten... Liiiite för mycket "återigen" praktiska motgångar som stoppat upp. MEN, jag har inte på några vägar gett upp FÖR:

Ni som har mig på FB vet om detta men ni andra förtjänar en update. Veterinären var ute och faktiskt mer eller mindre friskförklarade Rubs efter pencellin/metacam kuren. Hon var ohalt!!!,,, i min värld så tar jag det väldigt lungt sen detta, även om hon är frisk vill inte jag riskera något. Därför har hon fått vila/skrittmaskin ytterligare två veckor. Nojjigt? Jo, ja, kanske men har jag väntat i 5 veckor kan jag vänta i 2 till.

Jag har suttit upp och skrittat lite på henne och den första turen, mitt i norrländska vintern med trevligt sällskap mitt i en mindre snöstorm så bara sköter hon sig... ja, hon är quarter, men denna ritt var nog den bästa någonsin om jag får gradera dem. Inte för att hon på något sätt kändes "like a 1 mil dollar" utan just för att jag kunde hoppas om en framtid för oss.
Tack snälla Ulrica T  för att du sket i ett uppvärmt ridhus och kämpade dig ut med mig i skitvädret :)

Nåja back to da issue :)
Om tre-fyra veckor, om allt går bra så är vi tillbaka på ruta 1... Fast jag måste ändå säga att hon är grym min ponny och återigen bara levererar på gårdagens korta ridpass, jag ville skritta och trava och hon bara gör det med bravur.
Lägger upp min senaste FB profilbild... Motivering: I feel ROCK ON tonight :)
Jag hörde Per och Marc i mina öron... Om du ska göra något gör det väl. Jag vet att du kan!!!
Och ponnyn... Ja, även om en Ferrari får stå i garaget ett tag och byta lite reservdelar så nog fasen morrar den när den startas igen :)

Jag har funderat mycket på det här med bloggen, det är sjukt skoj att skriva, jag mår bra av att skriva och jag kommer fortsätta med det.
Men... Från och med nu kommer det nog se ganska annorlunda ut, jag skriver när jag har något att berätta, tills dess så kommer jag finnas på instagram eller för den delen FB.

Jag trodde inte den 8/1 att jag hade en chans att göra någonting av 2014 men vad jag ser och det som Rubs levererar så är hoppet åter.
Mitt mål iår är att faktiskt starta SM i höst... Nä, min plan är att sno bästa, underbaraste Annelis SM titel iår... om det funkar, det återstår att se, om det inte kommer skador och annat skit emellan så är det det jag siktar mot...

Hur jag kommer ladda upp i Norrland utan kor... Ja... Jag har en plan :)
Om den håller... ingen aning men återigen, i helvete att jag ger upp!!! Finns inte!!!
Jag kan bara tacka alla som stöttar mig :)

Nu är det i mina ögon ROCK ON 2014 :)