14 dec. 2010

Sicken dag...

Vaknade imorse och ville inte kliva upp... hahaha oväntat :) Men sen kom jag på vilken fantastiskt rolig vecka det här är med bara massa skojsaker... Så jag hoppade upp ur sängen och in i duschen. Jag har drömt att jag var på Chappen och skulle tävla Ruby... Ååååååååh jag längtar :) Tävlingen är utökad med en dag och det ska bli sååååååå skoj!!! Inte kanske för att det är den mest prestigefyllda tävlingen men bara hela konceptet och stämningen där. Alla bor på campen, trampar omkring i foppatofflor mellan stallarna och bara är.

Ja, ja tillbaka till dagen. In på jobbet och engelskaprov med en grupp, starta igång dagens dansprojekt. Sen dök en ledsen elev upp, utvecklingssamtal och efter detta försvann en elev!!! Efter en stycket upphittad elev och en tröstad elev så var det dags för dansredovisning... Trodde jag... Då ringer de från Olivias skola och säger att hon mår illa och nästan kräks :( Neeeeej... Lämnade min stackars kollega Helen själv med 65 kids och åkte och hämtade hem Olivia...  Fick ringa ut till stallet och be Anneli att fixa åt Ruby idag... Suuuck varför händer alltid detta när Ajje inte är hemma??? Olivia säger att hon mår illa och är inte helt hundra, dock har hon inte spytt än... Får bara hoppas att det inte blir mer än så här...

Det som är mest trist... tycker jag... är att jag missade redovisningarna och att jag imorgon kommer missa biobesöket :( Vi har fått pengar från Svenska Filminstitutet och därför skall hela vår enhet gå och se Harry Potter imorgon... Jag äääälskar ju Harry Potter!!! Och som grädde på moset så ska Fia och hennes familj komma till Karlskrona imorgon... Hade gärna velat träffa dem men att ens riskera att smitta någon med magsjuka... och dessutom så här nära jul är inte att tänka på.

Ja, ja sånt är livet... tydligen... vad är väl en bal på slottet... :)

Dagens två bilder är inspirerade av min dröm och att jag gärna hade varit en cowgirl... :)

Howdy!!!
Yiiiihaaaaa!!!
Ja nu ska jag väl serva min lilla spy och kräk älskling och hoppas på att hon kommer må bättre snart.

Ha det gott därute :)