17 dec. 2010

Snöstorm...

Ja det är heeeelt underbart när man tittar ut genom fönstret och bara ser hur snön yr runt därute.... Bläääää... Jag längtar till sommaren, tills sköna morgondopp nere vid bryggan, underbara ridturer ute i skogen och till alla fantastiskt roliga träningar och tävlingar som hägrar :)

Min teori om hur tävlingssäsongen kommer se ut är: Antingen kommer det gå totalt åt pipsvängen rent resultatmässigt men ge massor av erfarenhet :) Ruby är ju grön och hon är sååå otroligt uppmärksam på allt, detta är ju givetvis en enorm fördel när hon lärt sig vad hon ska vara uppmärksam på...hehehe... det kommer inte finnas en enda kalvusling som slinker förbi henne när hon är på :) Häromdagen så var den andra hästen lite elak och gav sig på henne när hon var på väg in i stallet... Ohhh my God!!! den cuttingsvängen hon gjorde då gick inte av för hackor...  :D :D :D Det blir till att limma superlim under baken för att sitta kvar... Eller så kommer det gå helt suveränt, hon har kapaciteten, talangen, jag har viljan, envisheten och rid/tävlingserfarenhet och tillsammans kommer vi bli grymma :) Får vi till det så kommer vi sopa banan...hehehe...lite kaxigt men det känns lite som om det är allt eller inget. Fast jag kommer inte jaga placeringar på det sättet, går det så går det men givetvis kommer vi alltid gå in med förutsättningen att göra så jäkla bra ifrån oss som vi bara kan :) Även om det betyder att skritta 4 varv och gå ut :) Prio nummer 1 är att skaffa bra erfarenheter för Ruby... Per Larsson har ett så himla bra citat på sin sida som lyder: "Vänta på hästen idag eller så kommer hästen se till att du blir tvungen att vänta imorgon" Detta är verkligen mitt i prick :)

Inatt drömde jag att jag var iväg och tränade med henne, vi var i ett ridhus någonstans och känslan av hennes smidiga gångarter sitter kvar än... Dessutom sjönk hon ner i en slidestop så det stod härliga till... hahahaha... nu vet jag verkligen hur det ska kännas, om man kan uppleva känslan i en dröm... men jag tror faktiskt det. Det gäller bara att komma ihåg den mjuka, smidiga rörelsen i verkliga livet oxå :)

Dagens bilder är två coola bilder i Greasetemat... Det blev en hel del bra bilder i just den serien :) Sen har jag några riktiga goodies att bjuda på...hehehe... men jag måste få godkänt av de andra som är med på bilderna... Allt jag kan säga om de är: Yiiihaaaa!!! Nåja vi får väl se om de andra som är med på bilderna går med på offentlig internet publicering :)

Ooooooopsie Daisy :)

Look at me I´m Sandra Dee :)

Nä nu är det dags för Erik Alexanderssons visa ord igen...

DÖ SNÖ DÖ!!!