19 dec. 2012

Sista etappen av operation flytt...

Mycket har hänt sen jag skrev här sist... Möblerna är på Alnö, lägenhetsnycklarna lämnade och jag, Olivia, Molly och Alice har flyttat in hos familjen Amundsson för några dagar.

Jag har två jobbdagar kvar och hunnit säga hejdå till några av mina vänner... Kliar så förbaskat i mina ögon när man skiljs... Men de flesta kommer jag ju träffa i sommar på tävlingar ;)

Den långa bilfärden beräknas starta på fredag, jag hoppas vädergudarna och tomten håller mig bakom ryggen så vi hinner hem till jul. Det enda jag tycker är lite jobbigt med den är alla andra stressade bilister som kommer vara ute på vägarna samtidigt som oss... Tyvärr lockar ett ekipage med släp många gånger fram de allra sämsta sidorna hos andra bilister... Någon jäkla, jag måste ooooom syndrom och sen en tvärnit precis framför. Jag kan inte tvärnita med hästsläp... En annan sak är att många verkar tycka de är självklart att vi som kör med släp ska ligga på vägrenen och slicka dikeskanten... Men nej det tänker jag inte med min värdefulla last!!!

Hursomhelst är jag otroligt rastlös, trött och lite lättretlig just nu. Vill helst ha åkt igår, men jag är ändå väldigt glad över att jag har ett par stopp på vägen... Då vet jag att jag har goda tidsmarginaler på körsträckorna.

Jag vill bara sända ett tack till alla underbara, fantastiska vänner och kollegor som står ut med mig och Olivia dessa dagar. Ni är bäst även om jag kanske inte ser ut som om jag uppskattar allt ni gör så är det ni som håller mig över ytan just nu...

Trodde jag aldrig skulle säga det men fasen vad jag längtar till ett snldränkt Alnö och typ 120 flyttlådor att packa upp :)


Ha en bra dag därute, det ska jag, om än lite rastlös ;)

-ofcourse I am using my iPhone for this...