23 sep. 2012

Leka lite...

Här i dagarna så har jag frågat om jag får leka lite med en av ridskolehästarna... En fantastiskt fin, förvuxen tysk ridponny som kom till Sverige 2008 :)

Han har gått på ridskolan i 4 år och har helt enkelt ledsnat på detta... Jag kan ju bara inte motstå ett tillfälle som detta...

Hur som helst så sas det att han var lat och ovillig... Att han bockar och kickar mot personalen... Detta må mycket väl stämma, jag har inte sett honom på lektion men vi har haft med honom på Western prova på grupperna och både Mia och jag blev lite kära i honom ;)

Där och då satt jag upp en liten stund på honom och han försökte skrämma mig :) Lägger upp det klippet här...


Men sen red jag honom en 20 minuter igår och ett likadant pass idag... och jag säger bara...
VILKEN DRÖMHÄST!!!

Om alla hästar vore så här arbetsvilliga och lättlärda vore ridningen enkel ;)
Som det är nu är han till salu men jag får förhoppningsvis chansen att rida honom tills dess han säljs eller jag flyttar :)

Så himla skoj...

Här är två klipp från idag :) En som ett smakprov på honom och ett klipp då jag bara var tvungen att testa lite spin... Spinklippet är den totala tid och försök som det tog för honom att fatta grejjen... Jag la givetvis in lite paus... närmare bestämt två stycken, en med galopp som belöning och en med lite annat innan sista försöket!!!



 

Kan bara konstatera att han är GRYM den här lilla Naseweis :)

Tack KLRK för att jag får leka lite med honom... Det är såååå skoj :)