1 sep. 2010

Måste bara, det är faktiskt rätt häftigt...

Hahahaha
 Detta tycker jag är lite ballt faktiskt... Inget som jag själv skulle lägga en massa energi på men coolt att någon gjort det :)



Och denna oxå...



Ha en bra kväll...
Jag ska hästbubbla lite till :)

10 poäng i Ikeamöbelmontering och lyckodag...

Japp, idag har jag skruvat,skruvat och skruvat... två små expedit hyllor, fyra metallhurtsar och en 2*4 expedit hylla...PUST :) Men fint blev det på kontoret och mina kära kollegor blev glada för alla stuvutrymmen till allt man samlar på sig :) Själv känner jag mig som en Ikeaexpert och undrar om jag ska sätta upp 4 timmars hantverkareavgift på min nästa lönerapport... :) Undrar om jag kan få ut 300kr i timmen för det??? Hmmmm... ska nog försöka ändå :) Sen ska jag nog utmana mina chefer i montering av en hurts :) Mooooahahhaahaaaaaa :)

Sen har jag jagat transport i två dagar!!! Jo, på fredag ska jag åka och hämta MIN alldeles EGNA häst!!! Jag är så grymt lycklig och alla i min närvaro och de som spontant möter mig får massor med hästbubbla lycka från mig... Allt är häst just nu :) Jag sover, drömmer, tänker och pratar häst typ nonstop just nu. Och hela tiden handlar det om den här lilla godingen...


I just löööööööööööööv her :) Låt mig presentera Fellas Little Ruby. En treårig quarterprinsessa med mycket cowsense och talang. Och det bästa av allt...hon är min, min min!!! Eller ja på fredag är hon det när jag betalar resterande köpesumma... Men ändå.... Ååååååååååh nu är det bara två!!! dagar kvar!!!

Men som sagt idag och igår så jagade jag en transport för att kunna ta hem henne men döm av min förvåning... Det fanns inte ett enda litet hästsläp i hela Karlskrona eller Nättraby att hyra... Alla var upptagna, det brukar ju inte hända. Tillslut ringde jag gråtfärdig till Anneli och undrade om hon kunde åka med, tyvärr väger hennes släp för mycket för att jag ska få dra det med B-kort....harkel...harkel...skulle ju ta BE men har lixom inte kommit igång.... Ska nog ta och göra det nu :) Jo, visst ställer jag upp, sa denna underbara människa :) Allt frid och fröjd så långt...men... så har hon fått förhinder och idag så tänkte jag att jag får nog ta och rida hem henne :)
Sen kom jag på att det finns ju sådana där släp som man hyr där och lämnar här... Så jag åkte till Preem och kollade men givetvis så finns det inga hästsläp i systemet...suck... nåja, jag får väl kolla hur länge deras släp var bokat och köra upp en dag senare då men......TADA!!!! Släpet var avbokat så nu åker jag så fort som bara är möjligt på fredag och sen hem på lördag!!!! Wiiiiiiiiiiii jag är såååååå glad!!!

Så ikväll ska det googlas på allt som har med cowhorse, reining och allt annat western/hästigt jag kan komma på....

Sen är det bara att skriva en önskelista på allt jag behöver och skulle vilja ha.... En transport står just nu högst upp på listan ;)

Ha det bra därute och ta hand om er....Gnägg, gnägg :)

Testinlägg...

Hej alla sköna människor :)
Efter att igår bytt bloggportal kollar jag nu att jag fattar hur jag ska göra när jag bloggar från mobilen :) Denna portal har lite mer fiktioner och finesser så det blir nog superbra... Igår kväll hade jag finbesök av min kära väninna Evelina, hon har oxå precis startat en egen blogg och behövde lite hjälp med att komma igång... Det är fantastiskt att vi satt typ 4 timmar bredvid varandra utan att i stort sett prata :) så himla fokuserade var vi på att få saker och ting att funka...
Men jag ser fram emot att läsa hennes blogg när den kommer igång...

Ha en bra dag därute :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Arenavägen,,Sverige