28 feb. 2013

Lårkaka och lite Wiiiiiiiiiii...

Igår när jag red kändes Ruby inte helt ok, så där lite diffust inte halt men som att ett steg var lite kortare... Jag red på en stund för att känna om det gick över eller blev mer. Det blev ingen förändring men jag tyckte ändå att det inte kändes rätt på höger bak.
Bad ett par tejjer i ridhuset kolla om de såg något och det gjorde de. Men de kunde inte riktigt säga vilket ben, jag hoppade av och bad en av dem springa med henne... Mycket riktigt steget på höger bak var något kortare än vänster... Suuuuuuck....

Kände igenom benet, skenan, senan och hoven men ingenting... Sen såg jag den... Lårkakan from Hell... Stor som en golfboll mitt på höger lår, det märkliga var att jag inte såg den när jag ryktade henne, hon måste stått så att den inte syntes... Hur som helst så är det himla skönt att hitta anledningen till en rörelsestörning så snabbt. Lårkakan var mjuk så det är inga djupare skador heller men jag önskade att jag hade haft tillgång till Johannas IR ljus...
Ridpasset var inte ansträngande på något sätt utan det är nog bara bra för henne att röra lite på sig. Jag skrittade av henne, masserade in liniment och skickade ut henne i hagen igen.
Idag ska jag ut och skritta henne om hon inte är kanondålig ;)

Snart är det så här underbart ute!!!
Imorse så ringde min mamma och ibland är hon bara lite bättre än bäst, för bäst är hon ju alltid :)
Hon vet att jag är något frustrerad över att jag sitter i den sitsen jag gör, utan jobb... så hon bidrog med lite sponsring till en träning för Lita Hottel från USA, AQHA, APHA, Aphc domare och tränare. Jag vet inte egentligen någonting om henne men tänkte att det kan ju vara skoj att få lite tips om vad domarna vill se och så :)
Men superglad blev jag och nu finns det en helg att se fram emot för mig!!!

Tänk att man kan bli så glad för så lite :)

Ha en bra dag därute det ska jag för här är det 7 plus och solsken!!!
Sa ju att det kommer vara varmt i Norrland i år för jag avskyr att frysa :)