22 juni 2015

Och så gick det en vecka...

Nu har det gått nästan en månad sen Bosse flyttade till Alnö. Vissa saker har gått över färväntan, vissa saker kommer innebära mer arbete än jag trodde och vissa saker kan man inte ens utvärdera än.
Hehehe, vi har samma humor :P

Men jag kan konstatera att i det stora hela är jag glad att jag följde mitt hjärta och drog med mig Wille på en roadtrip och hämtade upp Bosse.
Han känns något bättre och kroppen kommer så långsamt igång, finns vissa diffusa saker som gör mig lite orolig men som sagt det är alldeles för tidigt att utvärdera något än. Det är en nöjd och glad häst iallafall som hittills kommit fram när man ropar med öronen framåt och gärna vill ha en mysstund. I resten av hanteringen funkar det bra och sen han fått lite pellets vid sadlingen har denna inte varit en orsak till aggressivt beteende. Visst jag erkänner att jag inte på något sätt inbillar mig att det brytits men varje tillfälle med bra erfarenhet är ett bra tillfälle.

Ridmässigt så är han långsam ;) väldigt långsam... Jämfört med den röda Ferrarin... Jag testade att ha med honom som handhäst och det funkade alldeles superbra så här har jag ännu en i mina ögon suverän träningsmetod, han behöver bara ha koll på sig själv men ändå hänga på i Rubs tempo... Det var onekligen ganska skönt att kunna lägga en dally runt hornet och sen fick Rubs bidra med lite kraft. Efter några hundra meter insåg herr B att det är enklare att småjogga och hålla samma tempo än att bli släpad framåt. Learning by doing...

Känns som om Rubs har "rätt" attityd... älskar denna ponny
Det är rätt häftigt att se hur jäkla stark Rubs och även Flis är, de trippar lätt uppför Bullåsbacken och Bosse håller på att dö ett par gånger... hehehe... kan ju erkänna att jag inte heller skulle trippa uppför här men för varje gång så känns han något bättre i kroppen och lite mer utstretchad. Tror att just klättringen är superbra för honom då han långsamt får ta i med hela kroppen och måste både balansera och sträcka ut samtliga delar.
Nåja, nu är det inte så långe kvar innan Juli inträder och då är det SEMESTER!!!

Sen är det inte så långt till HJO-KO!!!
Ska bli så grymt skoj att åka dit och nästan alla pusselbitar är klara för roadtripen :) Kommer bli GRYMT skoj!!!

Dessutom känns det otroligt bra att få åka iväg med Ferrarin och tävla igen, vi har ju haft riktigt bra med kossetid och utvecklingen på den här tiden har verkligen gått framåt så vi är redo! Dessutom har jag ju en grym teammate (Wille) som ska debutera och bara det känns skitkul att fler än jag som vill satsa på kossebiten... Tror det finns en tredje teammate oxå men vågar inte skriva det här innan det är helt bestämt :)

Helgen har varit helt fantastisk med bra väder, värme, sol, goda vänner, champange och god mat så nu laddar vi för ännu en vecka i vardagen :)

Ha en underbar dag därute i cyberrymden!!! Det tänker jag ha