16 apr. 2014

Hoppning Timrå...

I lördags var jag iväg igen, eller för första gången nu officiellt var vi iväg på hopptävling :)
Det var en start i 90 cm bed A, med andra ord hoppa felfritt i grundomgången. Jag är återigen så sjukt imponerad av Ruby, hon bara har öronen framåt och tycker livet är skoj. Hon hoppar väldigt bra och är inte det minsta tittig eller orolig... Visst har man ett försprång i miljöträningen att hon varit med på Chappen bl a eller att det är helt ok när det kommer en flock kor mot henne... Vad spelar det då för roll om bomarna är illgröna, rosa eller konstigt formade ;)

Hur som helst, hon bjuder fint fram mot alla hinder och jag känner verkligen hur stark hon börjar bli!!!
För er som tror jag övergivit western kan jag meddela att i måndags så satt jag upp och red på vår galoppbana vid stallet, jag tänkte nämligen stoppa lite och jädrans vad hon dammade ner baken :) Jag har ju sagt det hela tiden att hoppningen stärker henne för den typen av rörelser men nu fick jag verkligen känna på det oxå, hon verkligen växlar mellan disciplinerna och det är såååååå SJUKT roligt!!!

Jag älskar denna häst som bara verka kunna allt!!!

Här är filmen från Timrå :)


Ps... Vi är anmälda till ett par tävlingar till :) Sen, om inget sätter käppar i hjulet kommer vi tillbaka till cowhorsen... Lite vassare än innan!!!

Ha en underbar dag därute det ska jag!!!