28 aug. 2012

Är så glad...

Jag är sjukt glad för jag har fått jobb!!! Inte heltid men ändå... Nu vet jag att jag har att göra denna hösten innan vi flyttar till Sundsvall :)

Idag har Ajje åkt och vi kommer nog inte ses förrän i oktober då Olivia fyller år... Detta år har varit underligt i den bemärkelsen. Vi har varit ifrån varandra typ ett halvår men... Så är livet ibland :)

Jag har varit inne i en städa/styla/sälja lägenhetsbubbla och snart är det dags för en första visning... Spännande och lite sorgligt, jag kommer sakna mitt fantastiska kök enormt... Eller ja, hela lägenheten ;)

Men samtidigt så längtar jag till vårt hus!!! Att nästa sommar kunna sitta på altanen med en kopp kaffe och njuta av fåglarnas kvittrande... Hehehehe... Eller Ajjes kamp mot en 8000 m2 gräsmatta :)



Förra helgen var jag iväg och tävlade DM med Ruby... Startade i tre klasser, trail, horsemanship och reining...

Hon var taggad och trailen gick onekligen liiite för snabbt :) men som sagt, tränar man det aldrig så blir det heller inte några framgångar ;)

Horsemanship är enligt Rubs en tidsgren... Men jag älskar hennes attityd då hon trots allt verkligen försöker göra sitt bästa... Bara i full hastighet :p

Reiningen kändes väldigt bra och snart kan jag nog börja trycka på lite... Vi kom på en hedrande 2:a plats :)

Det som återstår av vår tävlingssäsong iår är KM i slutet av september... Jag kommer inte åka på SM då Olivia fyller år och Ajje kommer hem...

Iår med allt som hänt, så blev tävlingssatsningen lite av ett platt fall...men om allt funkar i Sundsvall och jag får jobb är planen att tävla mer nästa år...


Ha en underbar dag därute... Det ska jag :)


-ofcourse I am using my iPhone for this...