12 feb. 2011

Trevlig slut på veckan...

Ja den här veckan vill jag rent arbetsmässigt lägga till en av de tuffaste veckorna någonsin... Igår var jag så sjukt trött att jag nästan somnade i soffan typ vid 6 tiden. Började dagen med att fråga Ajje om vi helt enkelt inte kunde skippa att gå upp utan ligga kvar i sängen hela dagen :) Helt enkelt bojkotta dagen... hehehe... givetvis är man alldeles för pliktrogen och jag släpade mig ur sängen och till jobbet.

Hästmässigt har veckan varit bra och Ruby har som vanligt varit fantastisk. Nu är det mindre än en vecka kvar till Per Larsson kommer hit och håller clinic... Jag vet att jag kommer få traggla Five easy pieces till förbannelse :) Men det är alltid nyttigt att rida för någon som ser alla dessa små skitsaker man lägger till med.

Vi tog iallafall en minipaus igår genom att åka till Ajjes syster och sambo i Växjö, där beställde vi mat och drack Sangria :) Sen efter en kort typ powernap i soffan spelade vi några omgångar hjärter. Det är så himla skoj att spela spel med dem för de är precis som oss och skulle aldrig ge upp i ett spel :) Kommer ihåg en viss RISK 2210 omgång då jag hade erövrat alla länder utom ett.... hehehe... där stod det ett gäng soldater och envist vägrade ge upp :) Aldrig någonsin har Mattias slagit tärningarna så bra som just då...
Men alla var slitna efter veckan och vi gick och la oss vid tolvtiden... Jag somnade på typ 1 minut :)
Idag så hann vi med en hjärteromgång och sen besökte vi Lina på hennes jobb... Paradiset för mig :) En väldans trevlig klädaffär inne på Grand Sammarkand i Växjö nämligen Street one... Jag hade lätt kunnat spendera mycket pengar där inne :) Men jag fick med mig några plagg iallafall... en t-shirt som jag fått i födelsedagspresent, en supersnygg kjol och en grå spetsklänning... Kanske lägger jag upp bilder här sen... hehehehe...  Men jag rekomenderar verkligen ett besök där... Mycket fina vårkläder och en hel del rea :)

Klicka på bilden så kommer du till hemsidan och kolla på den fina vårkollektionen :)


Det som är kvar av kvällen är att titta på Sherlock Holmes den nya miniserien på TV... Den ska vara bra sägs det...


Imorgon väntar skridskoskola med Olivia och en förhoppningsvis solig dag i stallet :)

Ha en underbar natt därute och tack Lina och Mattias för en väldigt trevlig spelkväll/morgon :)