28 dec. 2010

Tunga beslut...

Ja idag har det verkligen skett stora saker i vår familj... Pebbles, har flyttat... Detta är ett beslut som vi tagit pg a att vi känner att hon inte riktigt får all den uppmärksamhet och tid hon är värd. Det är ju inte så att hon på något sätt har haft det dåligt här men hon kommer få det ännu bättre nu. Det dök nämligen upp en möjlighet som jag inte kunnat förutse, en kollega till mig var ute efter att skaffa hund igen efter några års uppehåll och hon ville ha en hund att ut och tävla med...

Familjen passade Pebblan för ett tag sen och då väcktes ömsesidig kärlek mellan dem :) Frågan dök upp och efter noggrann överläggning med mig själv och mina nära och kära så beslöt vi oss för att sälja henne.

Just nu känns det jättetungt och tårarna rinner hos oss alla men jag vet att det är rätt innerst inne i hjärtat. Jag har inte riktigt den tid som Pebbles är värd för jag vill verkligen satsa på Ruby och ridningen. Dessutom så vet jag att Angelina och hennes familj kommer älska Pebblan lika mycket som vi har gjort och jag hade inte kunnat ens tänka tanken på att hon skulle flytta till någon annan :)
Så är det att ha djur, man får faaan inte vara egoistisk.... och det är sååååå jäkla svårt... Hjärtat bara skriker att det är min hund och att ingen annan duger åt henne...hehehe... men hon hade glatt hoppat ur bilen, störtat ut på gården och sen in i huset :) Sen har hon haft värsta pusskalaset med alla och hon trivs som bara den... Suuuuuck.... otacksamma hund.. ;)

Den i vår familj som tar det absolut hårdast är Olivia... men... jag har nu mutat henne med ett alldeles sprillans nytt My Little Pony slott....ja, ja man ska inte muta barn men jag känner ändå att det kan lätta lite på sorgen. Hon kommer garanterat att gråta ikväll när hon ska sova och några dagar framöver men jag vet att detta är rätt beslut.

Så jag säger bara: Grattis alla i Pebblans nya familj, ni har precis fått världens bästa hund :)


Olivia och världens bästa Pebbles
Nä nu ska jag ta mig en stor jäkla drink och gråta lite till :)

Review of 2010 januari...

Ja, vad har hänt iår? Tänkte att jag skulle sammanfatta året lite... Dock inte med de största händelserna i världen utan de som varit stort i mitt liv :) Dock har väl några världsliga saker påverkat mitt liv oxå :)

Januari:
Började blogga i smyg ;) Antagligen pg a den otroliga ålderskrisen jag gick igenom... hahahahaha... jag vägrade fira min födelsedag, hyrde ett hästsläp åkte till Bräkne-Hoby och red istället :) Ville inte ens svara i telefonen och lyssna på de stackarna som försökte gratta mig... Har aldrig någonsin känt så förut men just då så ville jag inte åldras en enda dag till... Men, det ledde till att jag började blogga och det är något som jag tycker är hemskans skoj :)

Här är ett inlägg från min åldersnojja...hehehehe:

Lite åldersnojja bara.... ;)

Ja så är det bara en ynklig dag kvar tills jag officiellt kliver in i medelåldern.....Vad hände??? Typ för en vecka sen var jag ju precis 20 och fick gå på systemet... Jag har aldrig haft ett uns åldersnojja utan till och med hånlett åt detta fenomen, alltså egentligen vad kan man göra åt det? Inte ett enda jäkla skit! Men i höst så har jag helt enkelt haft ångest för att jag ska fylla 35...uuuääähh det är till och med jobbigt att skriva det. Så vad ska jag göra åt det?
  1. Helt enkelt inte erkänna att jag fyller år...ja det är väl egentligen det jag gör när jag inte bjuder hem någon eller på annat sätt försöker uppmuntra denna dag :)
  2. Köpa Porsche och byta ner mig till en 20 årig pojkvän?? HAHAHAHA nä inte en chans, fast det är klart Porschen säger jag inte nej till om nån kastar den efter mig.
  3. Plastikoperera mig så jag ser ut som en övervintrad Hollywood fru, full med plast, silikon och botox...(fasen undrar om de inte byter ut hjärnsubstansen på dem mot silikon oxå...?) och sen hävda att jag naturligt åldras så här...
  4. Inse att det inte finns nåt jag kan göra och accpetera och gå vidare med mitt liv??
Nåja, en sak jag ska göra för att lindra mina i-lands plågor är att umgås med goda vänner dricka vin och tycka att jag fortfarande är skitsnygg och dessutom har bra mycket mer livserfarenhet och visdom än en 20-åring.
Nu måste jag ialla fall hoppa in i duschen, raka bort all stubb skrubba bort rynkorna och ta ett snack med min vän Mojito innan festen börjar på allvar...

" 2010-01-16 @ 16:01:40

Hahahahahahahahaha!!!!

Andra saker som hände i Januari var: jag fick min nya iPhone, Olivia var sjuk, jag hade snygga naglar, Bosse och jag tränade som tusan.... Jag och Petter var på hemligt uppdrag i Växjö, mitt i en snöstorm... Nättrabybilisterna kunde inte köra i vinterväglag... hehehehe... Och just det ja... Det var lika förbannat med snö ute, snöröjningsenheten fungerade ungerfär lika bra som nu... Alltså INTE ALLS!!!

Kolla här:

Januari i år...

Nu på morgonen...
Ja som synes är snöröjningen om möjligt ännu sämre i år... Iår har det alltså varit fem månaders vinter och snö... Bläääääää :(

Ha en bra dag, februari kommer upp senare under dagen... Jag ska hinna med hela året innan året är slut :)