20 mars 2011

Dagens första pass...

Hon är helt underbar!!! Om bara det där bihanget till ryttare lär sig att sitta på arschlet, inte knipa med knäna och hålla käften så hade vi varit Världsmästare redan :) Bara av att leka!!! Skämt åsido, återigen har jag fattat hur lite jag kan eller snarare hur mycket man krånglar till saker och ting... Men det är det som är tjusningen med hästeriet, jag kommer aldrig bli fullärd!!


Ett pass kvar i eftermiddag och tills dess ska jag fundera på tre saker... Vara tyst, sitta på arschlet och inte knipa med knäna :)

Dagen till ära är det strålande vårväder!!!
LEV SOL LEV!!!


-ofcourse I am using my iPhone for this...

Fantastisk helg...

I helgen är det träning för Per här nere i Blekinge. Efter många kanske så blev det lite spontant och med kort varsel... Det har ju varit lite osäkert när det gäller sjuka hästar och så. Dessutom har vi varit ute och jag hade beställt fint väder... Tack och lov hade Kung Bore uppdrag norr över så här hos oss lyste solen och det var nog en 7-8 grader varmt ;) i lööööööööv!!!


Glad Per i solen på banan :)

Träningen har gått super och nu när jag kommit på den komplicerade formeln, framåtdrivning.... Så bara underbara Ruby söker sig neråt och jobbar som tusan!!! Hon är helt otrolig :) några gånger var hon väldigt ambitiös och kom på att han kunde starta spin från galopp :) Jag var väl inte alltför med på det men lyckades inte störa henne alltför mycket. Hon har lika mycket talang som reininghäst som cowhorse... Och jag är så grymt taggad för att åka upp i April på kosseclinic... Imorgon är sista dagen och jag ska bara fortsätta ännu mer med att släppa ut henne och bara njuta :)

Ska försöka fota lite oxå :)

Nu måste jag sova för tydligen har man en helt annan tidsuppfattning i Tidaholm och tydligen ska man gå upp innan tuppen vaknat :)
Humla tur att det finns badkar så Knuten kan ta sig ett morgondopp när han blir rastlös :)

Ha det bra därute!!!

-ofcourse I am using my iPhone for this...