4 maj 2012

Flygresa hem...

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag ser biljetterna och rutten hem till Sverige igen...

Jag är ju sjukt glad att vi fick möjligheten att åka över hit och ännu bättre att få spendera en vecka i Quatermeckat Austin, Texas... men... det gör att vi nu typ kommer flyga zick zack över USA för att åka hem nästa helg.

Vi börjar med att flyga från Austin med Alaskan Airlines till Phoenix där vi byter till Seattle, få ut allt bagage checka in på nytt med Brittish Airlines från Seattle till London och vidare från London till Kastrup... Sen är det tåg från Kastrup upp till Karlshamn och sista biten buss... Puuuuh... Vi kommer alltså resa i mer än ett dygn och tyvärr inte i första klass ;)

Meeeeen... som sagt jag kunde lika gärna inte fått åka hit alls :)

Vi har det jättebra och de senaste tre dagarna har vi spenderat med en till Ajje kollegas familj, fru och tre döttrar, eller jag och Olivia har gjort det, gubbarna, ja de har fått jobba ;)

I ett T-Rex fotspår

I förrgår var vi ju på The sience Museum och kollade på dinosaurier, fjärilar och rymdstenar :)

Nu strax ska vi ge oss iväg till Kid´s quest Museum som verkar vara ett spännande interaktivt museum inte alltför långt borta från hotellet :)

Rymdsten
Det är mycket som är annorlunda här och en del värderingar är verkligen helt galna... Många av dessa är jobbrelaterade, som till exempel idag, Ajje skulle fått vara ledig men nejdå... det ställdes in i sista sekunden och han får jobba i dag igen... Trist då vi hade tänkt göra något ihop... Men så är det här, jobbet går först och familjen är en accessoar på skrivbordet ;)

Passar kanske inte riktigt den svenska mentaliteten...

Nu måste vi sticka men jag återkommer senare.

Ha det bra, det tänker jag ha på min "lyxhustru" try out...

Ps, idag regnar det igen... som det gjort de sista... hmmmm... fem dagarna ;) Fast igår vräkte det ner...