10 dec. 2012

Julshow...

I höstas blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig delta på ungdomssektionens KLRK:s julshow med lite western... Jag som är en obotlig tidsoptimist tackade ja och tänkte kanske inte alls på att flytten är mitt i detta ;)

Från början var vi två men med tanke på vilket vinterväder vi fått och några andra orsaker ;) så kunde min "partner in crime" Anneli och Lucky inte komma. I fredags när jag red lite så visade det sig att de fixat en Spotlight och det hade vi ju kunnat krydda mitt nummer med om jag blev ensam. Sagt och gjort i lördags på genrepet red jag ett nummer i Spotlight och Ruban, som är lite vintertaggad fixade ändå att gå i mörker :)

Sweet tänkte jag detta blir super... Sen var det hem, hämta kläder till mig och Olivia som skulle delta i luciatåget... Fixa två tomteluvor, de vi har är sedan länge nerpackade i någon låda, fixa glitter till man och svans, lite mat till oss tvåbeningar, innan det var dags att fixa oss inför showen.

Showen gick bra efter lite programjusteringar ;)

Jag är återigen så himla imponerad av min ponny... När vi tränade på eftermiddagen så fanns det lite dagsljus att använda som ledljus när vi kom in i ridhuset... Nu var det totalt bäcksvart!!!
Men in i galopp och sen... första halvan i 280... hehehehe... men hon gjorde det, hon fixade publik som applåderade och tjoade i mörkret bakom ett vitt dressyrstaket och hon tyckte det var så skoj ;)

Visst jag blir jag kanske inte så förvånad att det funkar, hon är ju en quarter och de är ju exeptionellt medgörliga och coola men ändå. Alla tokigheter jag får för mig bara är hon med på och visar sån enorm tillit till mig. Återigen, detta beror på en bra grunduppfostran och hantering från första stund :)

Julshow 2012

Jag lägger länken här :) Tyvärr dålig kvalitet men jag har ju inget internet som ni vet...

Med denna vill jag tacka KLRK för det här året, jag har trivts superbra bland alla pyjamasbyxeryttare ;) Ruby har oxå trivts bland hoppetossor och piffopuffare ;) Hon tycker till och med att det är lite skoj att skutta över bommar....

Nu är det dags för jobb och ikväll ska jag hämta Ajje vid flyget :) Tjohoooo.... han ska vara här några dagar och hjälpa till med det sista av packningen och flytten. Framförallt ska det bli skönt att vara en familj några dagar igen :)

Ha en underbar dag därute, det ska jag :)