24 feb. 2011

Good karma...

Ja, just nu verkar jag vara inne i det och jag njuuuuuter!!!

Helgen har varit super med clinicen...

I måndags åkte jag och Olivia för att fira min far på hans 60-års dag.

Det var supertrevligt och jag hann med att fika med Fia och Jessika, bli biten i foten av Bosse...hehehe... sätta ihop två teamsortinglag och ett teampenninglag... Åka förbi familjen Larsson och njuta av trevligt sällskap samt få bosalen omknuten... komplett med snöre och Pers alldeles speciella bosalmått....hahahaha... Jag tänker inte berätta vad det var... eller jo det tänker jag... kanske :) Hämta ett bett till Mia.
Hem till Bokulla igen och igår så svängde jag förbi Götene med min gamla hoppsadel :) och lite annat smått och gott i bilen... För i Götene bor nämligen en kär gammal vän... Hansa Holmboe. Vi har känt varandra sen förra årtusendet och har haft mycket roligt ihop, han har skott mina hästar och det var av Hansa som jag köpte min fantastiska Fernandos för många herrans år sen.
Hur som helst så efter en lång, tuff och envis koförhandling fick jag äntligen med min gamla reiningsadel hem... pust... Jag har vid flertalet gånger försökt övertala Hansa att ge tillbaka den men han har varit både kär (dock inte i mig...hmmm det hade kanske hjälpt) och envis :)
Men nu... hehehe... med hjälp av en gammal hästsko, ett gäng benskydd och ett vinnartäcke lyckades jag äntligen få honom att inse det förnuftiga i att jag behövde min sadel till Ruby... Istället för att den hängde och möglade i sadelkammaren :) Jag har med ömhet och kärlek putsat och oljat upp den och idag var den med på premiertur på Ruban... och den passade :) Till och med lite för stor...

Det är ingen lyxvärstingdyrsadel utan det handlar mest om lite nostalgi... Jag hade nämligen denna sadeln på Fernandos när jag var ute och stängslade hagarna på Ekelund :) Och jag har ridit Gemmas mamma Dajarra i den och min Ured och Demolero... Så den har legat på ryggen på några riktigt fina hästar och jag är superglad att ha den hemma igen :)


Tack Hansa, detta betyder massor för mig :) Ungefär lika mycket som skon gjorde för dig :)

Så jag körde hem mycket glad och nöjd med två uppdrag slutförda... 1: lämna av min hoppsadel som skall hämtas upp idag... och som sagt 2; Mission impossible... att få tillbaka min reiningsadel :) Helt ärligt hade jag gett upp detta för typ ett år sen...hehehehe...

Idag var jag i stallet och Ann från Ekelund ringer: Jag berättar att sadeln är avlämnad för henne att plocka upp på vägen ner till Scandinavium och då får jag nästa underbara överraskning...

Hon undrar om hon inte kan få bjuda med mig dit på fredags dagsshow och lördagens kvällsshow, samt övernattning...

Oj, säger jag det kan jag nog inte... Tänkte på Olivia och Ruby och att Ajje inte är hemma och... ja ni vet så där som man gör när man inte tänker... Sen så stillade jag mig och sa ja, givetvis åker jag med :)

Så nu kommer Ajje hem ikväll för att ta Olivia imorgon, underbara Malin och Anneli har koll på Ruby. Jag har bokat biljetter på tåget till Gbg...hehehe och det blev billigare att åka 1:a klass än 2:a klass!!!  Så kl 04.44 imorgon bitti sitter jag i 1:a klass på väg till Scandinavium!!!

Detta är ju sånt som inte händer mig :) Men nu gör det det och jag tackar alla goda krafter som snurrar runt mig just nu... Vet inte vad jag gjort som gjort mig förtjänt av detta men jag är tacksam och jätteglad!!!

Wiiiiiii!!! Det ska bli såååå skoj att få spendera lite tid med Ann, Sofia och Madde igen ;)

Sen har jag även blivit bjuden på lunch hos Malin... Olivia och Helen hade gjort fantastiska prinsessmuffins till oss :)



Sammanfattningsvis skulle jag kunna säga att jag är sååå häääääär glad!!!

Ha det underbart därute och jag önskar att ni alla får en sån här underbar dag!!!