26 okt. 2010

Äntligen hemma...

Shiiit det tar på krafterna att köra från Stockholm... typ 7 timmar i bil, sen dessutom med en 6-åring som en gång i kvarten frågar: Hur långt är det kvar mamma? :)
Inte lätt när man är liten och otålig... Sen hade ju Ajje fått med sig DS:et till Sundsvall så inte ens spela kunde hon...

Det är alltid trist att åka ifrån mamma och jag saknar att bo nära henne sjukt mycket ibland... Vi pratar i telefon i stort sett varje dag men ändå... Det är ju inte bara att åka dit på en fika :( Jag ångrar inte att vi flyttade hit till Karlskrona och jag ångrar inte att vi inte tagit chanserna att flytta tillbaka dit... Vi har fått några stycken men vi trivs bra här men det är långt från bl a mamma och min syster..

Jag fick en übersnygg julklapp/födelsedagspresent av mamma... en vinterjacka, en riktigt go dunjacka, så nu kommer jag inte frysa i vinter :) Har ju haft min Goosejacka i 7 år så den börjar bli lite sliten... och för stor oxå... Men jag ska lämna in den på kemtvätt och sen får jag ha den som reserv ett tag till... har lite svårt för att göra mig av med den... Kanske får Ajje ta över den :)

Nä nu är det dags att sova och vila ut efter bilturen :)

Ha det gott därute...