14 okt. 2011

Uppladdning...

Japp, idag är första dagen på den riktiga slutuppladdningen... I eftermiddag lastar jag Ruban och sen åker vi till Madängsholm, Tidaholm och Classic L Ranch :) Här väntar en tvådagars kosseclinic och sen några dagar för en sista finputs...

Jag och Ruby stannar kvar hos fam Larsson några dagar, tycker det är lite onödigt att åka hem fyra timmar för att två dagar senare ha en uppresa på fyra timmar igen.

Kanske låter detta onödigt med tanke på att vi förmodligen inte kommer ha någonting att göra med medaljstriden men för en gångs skull så är situationen till min fördel och jag har möjlighet att faktiskt ta några dagar och njuta av hästbubbla á la Grande :)

Ruby flörtar med Ajje som fotar :)


Trailern är packad, Ruby tvättad, kläderna packade... har strykt ett gäng skjortor (med stärkelse) men måste packa lite mer saker, typ hatt, smink, dator, telefonladdare... och givetvis massa BLING!!!

Sen hoppas jag att min skjorta har kommit idag... Den skjortan förtjänar ett helt eget inlägg...hahaha... eller hur Maria, men det tar jag när den kommit fram...

Igår fick jag ett paket från USA... en fiiin rååååsa t-shirt :) Tack AQHA för det :)

Nä, dags att fixa lunch och sen göra det sista...

Ha en underbar dag därute :)